BIST 10.302
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.392,66
HABER /  DÜNYA

Fatih’te 3 cinayet

Fatih’te bir kadının aracının içinde başından silahla vurularak öldürülmesinin ardından bir kişi de bir handaki odada başından silahla vurul...

Abone ol

Fatih’te bir kadının aracının içinde başından silahla vurularak öldürülmesinin ardından bir kişi de bir handaki odada başından silahla vurularak öldürüldü. İki olaydan kısa bir süre sonra bir kişi daha uğradığı satırlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, ilk cinayet saat 15.00 sıralarında Yedikule, Mermer Kule Sokak üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Songül Polat’ı (37) kendi cipinin içinde başından kurşunlayarak öldürdü. Bu cinayetin ardından saat 16.00 sıralarında Aziz Caner Emre (26), Seyit Ömer Mahallesi Silivrikapı Caddesi 32 numaradaki Dokurhan isimli eski bir handa, arkadaşına ait odada başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinde ölen Aziz Caner Emre’nin cinayetten suç kaydının bulunduğu belirtildi.
İki olayın ardından bir cinayet de saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Kocamustafapaşa Meydanı’nda satırlı saldırıya uğrayan Yaşar Deli (39) yüzüne, boğazına ve sırtına aldığı satır darbeleri sonucu ağır yaralandı. Yaşar Deli, ambulansla Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Deli, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Peş peşe işlenen cinayetlerin ardından İstanbul polisi alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)