BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim'den çok sert açıklamalar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Liverpool maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu

Abone ol

Cim-Bom’un hocası, Melo transferi sonrası patlak veren kriz için “Kol kırılınca yenin dışarıda kaldığını anladık. Herkes haddini bilecek” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Liverpool maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Melo transferi sonrası bazı yöneticilerin eleştirilerini alan ve istifa noktasına geldiği ileri sürülen tecrübeli hoca, “Bütün hepimizin ortak paydası Galatasaray. Galatasaraylılık terbiyesi çizgisinde davranmak zorundayız. Bu terbiye gereği bütün iç sorunlarımızı kendi içimizde halletmeliyiz. Hayatta isteyeceğim en son şey Galatasaray’a zarar vermek olacaktır. Herhangi bir kimsenin sorunu varsa, yerim belli, gelsinler çözelim. Yönetim Kurulu masasına 15-20 kişi oturursa yapacak bir şey yok. Yönetim Kurulu masasında birkaç gazeteci oturuyor gibi duruyor. Kol kırılınca yenin dışarıda kaldığını anladık” dedi.

Terim, bugüne kadar başkan ve yöneticilerin haberi olmadan hiçbir iş yapmadığına dikkat çekti, “Yetki alanım belli, ben işin teknik kısmından anlarım. O zaman Melo’nun aldığı parayı liret ile çarpsınlar, daha pahalıya çıkar. Bazıları yalan söylüyor. Kahramanlığı başka yerde yapalım. Başkanın haberi yok mu? Başkan kime talimat vermiştir. Ali Dürüst’e o kimdir. 2.Başkan’dır. 23 milyona alınmış bir adamı 1.5’a getiriyor, bir de hakaret görüyor. Bu nasıl bir anlayıştır” diye konuştu. Terim, “Ben sadece teknik direktör değilim. Ben Galatasaray’da divan üyeliğini hak etmiş bir Galatasaraylıyım. Dolayısıyla herkes haddini bilecek. Kendi aramızda konuşup hangi derdimiz varsa orada konuşup kolkola çıkmalıyız. Herkes arkasına rahatça dönebilmeli” ifadelerini kullandı.