BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'den acı itiraf: O da kolay değil

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotif Moskova mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Şimdi UEFA Avrupa Ligi sözü söyleme zamanı. İnşallah ona kalırız, o da kolay değil. Ümit ederim ki Avrupa Ligi'nde devam ederiz" dedi.

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, mağlubiyetin hava şartlarıyla ilgisi bulunmadığını belirterek, "Rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Bitirici noktada fazla bir etkimiz yok. Ocak transfer dönemi çok şeyi belirleyecek." dedi. 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Terim, arzuladıkları futbolu oynayamadıklarını, gol yollarında sıkıntılarının olduğunu söyledi.


Deneyimli teknik adam, yedikleri gole kadar kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Tesadüf eseri yediğimiz gol bizi devreye mağlup soktu. İkinci yarı yediğimiz ikinci golün ardından kazanma ihtimalimiz yoktu, Lokomotiv bizden daha iyi oynadı." diye konuştu.

UEFA İTİRAFI
UEFA Avrupa Ligi için mücadele edeceklerini beliren Fatih Terim, "Böyle skorlara ben de alışık değilim, bu kadar üst üste. Herhangi bir bahane üretmeye gerek yok. Şimdi UEFA Avrupa Ligi sözü söyleme zamanı. İnşallah ona kalırız, o da kolay değil. Ümit ederim ki Avrupa Ligi'nde devam ederiz" açıklamasını yaptı.

OZAN KABAK'A ÖZEL TEBRİK
Genç savunma oyuncusu Ozan Kabak'ı başarılı oyunu nedeniyle tebrik eden Terim, "İyi oynayan da bizim oyuncumuz kötü oynayan da bizim oyuncumuz. Herkes, Galatasaray’da oynamanın çok önemli olduğunu bilmek zorunda. Bitirici noktada fazla bir etkimiz yok. Bu büyük bir handikap." ifadelerini kullandı.

TRANSFER KONUSU
Fatih Terim, yaklaşan transfer döneminin Galatasaray için büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, "Ocak transfer dönemi çok önemli, çok şeyi belirleyecek. Bunlardan daha önemlisi, mağlubiyeti kabullenmeyen, futbolun doğrularını yapmaya çalışan bir takım ortaya koymak. Bu süreçte de asgari zararla devam etmek bizi çok mutlu eder." değerlendirmesinde bulundu

''FERNANDES BEĞENDİĞİM BİR OYUNCU''
Bir soru üzerine Manuel Fernandes'in çok beğendiği bir futbolcu olduğunu kaydeden Terim, "Şu anda gündemimizde böyle bir transfer yok ama futbol bu, yarın ne olacağı belli olmaz." yorumunu yaptı.

''SADECE EREN DEĞİL BİRÇOK OYUNCU KÖTÜ OYNADI''
"Eren Derdiyok'a eleştiriler var, ne diyeceksiniz?" sorusuna yanıt veren tecrübeli teknik adam, "Sadece Eren Derdiyok değil, birçok oyuncumuz kötü oynadı. İyi oynayan da bizim oyuncumuz, kötü oynayan da. Ne yapabiliriz, bakacağız. Galatasaray forması giymenin, Şampiyonlar Ligi'nde bulunmanın önemli olduğunu herkes bilmek zorunda. Bitirici noktada fazla etkimiz yok, onu en kısa zamanda halletmemiz lazım. Baş kaldıran ve futbolun doğrularını yapan bir takım kuracağız, halledeceğiz. Ocaka kadar asgari zararla girersek çok mutlu olurum. Sadece Eren değil, fazla oyuncumuz var bugün öyle" ifadelerini kullandı.

Terim sinir küpüne döndü! Su şişesi, eldiven...Terim sinir küpüne döndü! Su şişesi, eldiven...Terim sinir küpüne döndü! Su şişesi, eldiven...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Hezimet sonrası olay sözler: Yeraltından solucanlar çıktıHezimet sonrası olay sözler: Yeraltından solucanlar çıktıHezimet sonrası olay sözler: Yeraltından solucanlar çıktıHezimet sonrası olay sözler: Yeraltından solucanlar çıktıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Galatasaraylı yıldızı topa tuttular: 'Rusya'dan dönme!'Galatasaraylı yıldızı topa tuttular: 'Rusya'dan dönme!'Galatasaraylı yıldızı topa tuttular: 'Rusya'dan dönme!'Galatasaraylı yıldızı topa tuttular: 'Rusya'dan dönme!'HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN