BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.304,80
SPOR

Fatih Terim: "İnşallah UEFA Avrupa Ligi’nde sonuna kadar gideriz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımdaki değişim için ilk adımları ocakta attıklarını bu projeyi de haziran ayında tamamlayacaklarını söyledi. Terim ayrıca Benfica'yı geçmeleri durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde hedef konusunda daha ciddi konuşabileceklerini ve sonuna kadar gitmek istediklerini söyledi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında yarın saat 20.55 Türk Telekom Stadyumu’nda Portekiz ekibi Benfica ile mücadele edecek. Bu karşılaşma öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Porto maçlarında oynadıkları maçlardaki performanslarını Benfica karşısında sergileyebilirse tur için ümitli olabileceklerini söyleyen Terim, “Çok fazla pozisyon bulduğumuz maçlar. O iki maçı dışarıdan seyretseniz kaybetmeniz mümkün değil. O performansı tekrarlarsak tur için umutlu olabiliriz. Şu an Benfica, Porto’dan daha iyi durumda. Benfica, Ajax’a son saniyede kaybetti, elendi. Biz o performansı tekrar edersek tur için ümitlenebiliriz” diye konuştu. 

UEFA Avrupa Ligi’nde 5 bin 461 gün sonra tekrar yer alacağının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, “Niyetimiz Şampiyonlar Ligi'ydi ama santrfor ve bazı eksikliklerden dolayı olmadı. Ona rağmen iki Porto maçında hangisini kazansak başka olabilirdi. İnşallah UEFA Ligi’nde sonuna kadar gideriz. Bunun konuşulabilmesi için Benfica önemli bir sebep. Geçersek çok daha net, ciddi ve ileriyi hedef gösteren konuşmalar yapabiliriz. Gücü, formu daha 2014'te oynadığı final var. Benfica’yı geçersek çok daha değişik cümleler kurabiliriz” şeklinde konuştu. 

Sitene Ekle
Etiketler