BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
MEDYA

Namoğlu: Son damlayı Trabzonspor maçı taşırdı

İstifa eden MHK Başkanı Namoğlu, NTV'nin sorularını yanıtladı. Namoğlu, "Son damlayı taşıran Trabzon maçı oldu. Monitöre bakıp yanlış karar verme olayı hazmedebileceğimiz olay değildi. Pazartesi günü değerlendirdik neticede ben Başkan'ı aradım, kararı ilettim. TFF'den istifa talebi gelmedi.

İstifa eden MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, NTV canlı yayınında Övünç Özdem'in sorularını yanıtladı.

Namoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Son damlayı taşıran Trabzon maçı oldu. Monitöre bakıp yanlış karar verme olayı hazmedebileceğimiz olay değildi. Toplumdan bakış ve bizim kurulda olan arkadaşların hepsi dört dörtlük dürüst arkadaşlar. Hiçbir takıma öncelik tanımadık.

"İSTİFA TEK TARAFLI, TFF'DEN TALEP GELMEDİ" Pazartesi günü değerlendirdik neticede ben Başkan'ı aradım, kararı ilettim. TFF'den istifa talebi gelmedi. İnsan olarak hata yapılmış olabilir ama bu bilinçli değildi. Hiçbir zaman koltuk uğruna direnmediim. Ocak ayında başlayan yayın politikaları bizi düşünmeye sevk etti. Artık devam etmenin doğru olmadığına karar verdik. İstifa tek taraflıdır. Yarın sabah itibariyle görevimi tamamlamış olacağım. İstifayı kurul olarak yapacağız.

"BAZI HAKEMLER VAR'A RAĞMEN YANLIŞ KARAR VERDİ" VAR sisteminin oturması için 1 yıl çalıştık. Bazı hakem arkadaşlar monitöre gelmelerine rağmen yanlış karar verdiler. Tabii ki bunları dinlendirmeye aldık. Sorunca, öyle yorumladım diyor.

Bir pozisyon için bir hakem gitmez. Hakem arkadaşların hakemliğinin bitmeyeceğini nasıl anlatacağız. Hakemleri bilgilendirmek adına açıklama yapdık, dinlendireceğiz dedik. Daha önce isimlerini vermeyeyim birçok hakem bu tip hata yaptığı için hakemliği bitirildi. Bizim düşüncemiz hakem arkadaşları korumak. O açıklama başka yerlere çekildi.

Sitene Ekle
Etiketler