BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim: "8 puan fark kapanır"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 8 puanlık farkın kapanıp kapanmayacağı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya, "8 puan da kapanır, 18 puan da. Yeter ki biz kazanalım" dedi

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurumspor ile deplasmanda berabere kalarak şampiyonluk yarışında kayıp yaşamalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası şampiyonluk sorusuna yanıt veren Fatih Terim "Muhakkak ki bizim için akılda olmayan kayıp puan. Pes edecek değiliz. Sonuna kadar devam edeceğiz. Zaten Galatasaray'ın tavrı da tarzı da budur. 10 haftada ortada daha 30 puan var. Bize olanlar, herkese olabilir. Veya herkese olan, bize olabilir. 8 puan da kapanır, 18 puan da, yeter ki biz kazanalım. Sonuna kadar devam edeceğiz. Arkadakiler kaybederken kazanmamız gerekirdi. Erzurumspor'u tebrik ederim, bizden daha iyi mücadele ettiler. Hiç pozisyon yokken gol yedik. Bu da sizin aklınızdakini, oyuncuların sahada yapmak istediklerini etkiliyor. Oradan sonra da kazanabilirdik, kaybedebilirdik de. Bize bu bu yakışmadı. Çalışmaya, mücadele etmeye devam" dedi.