BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,66
HABER /  MEDYA

Fatih Altaylı'dan sürpriz karar

Şoke eden 3. Havalimanı yazısıyla şimşekleri üzerine çeken Fatih Altaylı, çok ama çok uzun bir tatile çıkıyor.

Abone ol

Arazinin batak olduğu ve havalimanı ihalesinin iptal olabileceğini gündeme getirmesiyle birlikte eleştiri bombardımanına tutulan Fatih Altaylı, nefes almak için uzun bir yurt dışı tatiline çıkıyor.

Havalimanı yazısından sonra ağır tepkilere maruz kalan yazarın Sözcü'ye geçeceği bile yazıldı çizildi. Altaylı'nın iddialarının yalanlanmasının sonra sıkıntılı günler yaşayan Erdoğan'ın "hazımsız acilen operasyon geçirmesi lazım" dediği isim, bugün sürpriz kararını okurlarına duyurdu. 

GÜNEY AMERİKA ÜLKELERİ, ASYA'NIN ÜCRA KÖŞELERİ

Sevgili Habertürk okurları...

DHMİ Genel Müdürü'nden cevap

Arazinin balçık olduğunu, 3. havalimanı yerinin değişebileceğini yazan Fatih Altaylı'ya yetkili ağızdan yanıt verilmişti. Ayrıntılar için TIKLAYIN

BİLİYORSUNUZ, yıllardır doğru düzgün izin yapmadan, zaman zaman haftada 7 gün çalışarak siz okurlarıma hem güzel bir gazete vermek için hem de bu köşede okunabilir şeyler yazmak için çabaladım.
Gerçi yayın yönetmenliğini bıraktıktan sonra biraz daha fazla zamanım olduysa da, yazı yazmak bile aslında insanın kafasını tamamen boşaltıp gerçek bir "tatil" ya da "dinlenme imkânı" yaratmasını engelliyor.
Bir süreden beri planladığım birkaç seyahatim vardı. Uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istiyordum.
Brezilya'dan başlayıp Arjantin, Şili, Uruguay, Peru'yu dolaşmak, farklı kültürleri tanımak, dünyaya uzak bir pencereden bakmak.
Ardından da benzer bir şekilde Asya'nın ücra köşelerine gitmek, Eski Dünya'yı yakından görmek.
Bu yüzden bir süre izninizi rica ediyorum. Bu hafta sonu Londra'da, ATP maçlarını izleyeceğim. Tabii bu keyfi sizlerle gazetemde paylaşacağım.
Ardından da biraz gezeceğim.
Oralarda gördüklerimi de sizlerle paylaşmak üzere tabii.
Bu "uzun tatili" epeydir planladığım için farklı yorumlamayın lütfen, "izninizi rica ediyorum" desem yalan olur Ama "Affınızı rica ediyomm" desem doğruyu söylemiş olurum.
Şimdilik hoşçakalın.