BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fatih Altaylı Galatasaraylılar'ı fena kızdırdı

Aziz Yıldırım cezalandırılsın ama Fenerbahçe küme düşmesin dedi, Galatasaray taraftarından hakaret dolu mailler aldı.

Abone ol

Türkiye'nin en büyük futbolda şike soruşturması sürerken neredeyse bütün takımlar diken üstünde. Her geçen gün operasyonun büyümesi, şikeye adı karışmayan diğer takımları da etkilerken en büyük tedirginliği ise Fenerbahçe taraftarı yaşıyor.

Köşe yazarları, şike operasyonu ile ilgili düşüncelerini yazarken Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarından tepkiler alıyor.

Bu yazarlardan biride Fatih Altaylı. Altaylı, yazısında şu sözü söyledi ve Galatasaray taraftarından büyük tepki çekti: "Aziz Yıldırım cezalandırılsın, Türk futbolunda pislikler temizlensin ama Fenerbahçe küme düşmesin." Galatasaray taraftarından büyük tepki alan Altaylı, taraftarın medyayı suçlamalarına anlam veremediğini söyledi.

HER TAKIM BÜYÜKTÜR AMA...

Fenerbahçe'nin düşmesiyle nelerin kaybedileceğini hatırlatan Altaylı, Lig'in ekonomik büyüklüğünün yüzde 80'ini bu iki takımın karşıladığını söyledi. 

Her takım büyüktür, her takım önemlidir ama ekonomik büyüklüğün yüzde 80’i bu iki takımdır. 

"FENER DÜŞERSE İKİ TANE SÜPER LİG OLACAK"

Fenerbahçe'nin düşmeyeceğini, düştüğü ligi yukarı taşıyacağını söyleyen Altaylı, aynı şeyin Galatasaray içinde geçerli olduğunu belirtti.

Galatasaraylı olmayanların takımı doldurduğunu söyleyen Altaylı, "Sonra da mail'lerle hakaret. Siz kiiimm Galatasaray  kiiiiim" dedi. Altaylı, Fenerbahçe taraftarının da kendisine kızgın olduğunu ama bunun nedenini bilmediğini söyledi.