BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,51
HABER /  GÜNCEL

Fakültedeki kavgada şok görüntüler!

İstanbul'da karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği kavga öncesi, bir kız öğrencinin kavgada kullanılacak sopaları diğer öğrencilere dağıtma görüntüleri var.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ndeki kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta çıkan kavgada 57 öğrenci gözaltına alınmıştı.

Karşıt görüşlü öğrencilerin, fakültedeki kavgaya savaşa gider gibi hazırlandıkları ortaya çıktı. İstanbul Adalet Sarayı'nda savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan öğrencilerin, kavga için balta saplarını kullandığı ortaya çıktı.

Üniversitenin güvenlik kameralarına takılan görüntüde, Sol görüşlü öğrencilerin kavgada kullandıkları balta saplarından oluşan sopaları kampüse nasıl soktukları da ortaya çıktı. Görüntülerde, bir kız öğrencinin sırt çantasından çıkardığı sopaları diğer öğrencilere dağıttı görülüyor.

CAM ŞİŞELİ İÇECEKLER YASAKLANDI

Üniversite yönetiminin kavgalar sırasında öğrencilerin birbirleri üzerine cam şişe attığı için üniversite içerisindeki kantinlerde cam şişeli içecek satılmasının yasakladığı öğrenildi. Polis ekipleri de bu sabah okul girişindeki uygulaması sırasında çok sayıda cam şişeli içeceğe ve içeri sokulmak istenen sopalara el koydu.

MÜSLÜMAN GENÇLİK PÜSKÜRTTÜ

Sopaları alan öğrenciler ile " Müslüman Gençlik" adlı öğrenci grubunun olduğu tarafa doğru ilerledikleri sırada bir anda geriye doğru kaçmaları görüntülere yansıdı.