BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84
HABER /  GÜNCEL

Fakıbaba açıkladı! İşte Türkiye'nin saldırıya uğramasının sebebi

GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa'da bayramlaşma törenince çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fakıbaba Türkiye'nin İslam aleminin lider ülkesi olduğunu ve bunun için hedef alındığını söyledi.

Abone ol

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba beraberinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte Siverek İlçesinde Ak Parti teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Parti binasındaki törende partililer ve ilçe sakinleriyle tokalaşarak bayramlaşan Fakıbaba, daha sonra kalabalığa hitap etti.

ERDOĞAN OLDUĞU MÜDDETÇE...

Herkesin bayramını kutlayan, birlik ve beraberliğin bozulmaması dileğinde bulunan Fakıbaba şöyle konuştu:

"Bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizi kimse ayıramaz. Bizi bölmeye çalışıyorlar, Kürt, Zaza, Arap diye ayırmaya çalışıyorlar. Allah’a çok şükür hepimiz Müslümanız, bakın bayramı idrak ediyoruz.

BİZİ NİYE VURMAYA ÇALIŞIYORLAR?

İslam aleminin liderinin Türkiye olduğunu herkes biliyor. Bizi niye vurmaya çalışıyorlar? Türkiye’yi bölecekler, küçültecekler, kukla bir adam getirip yönetecekler, 'işte Türkiye bu' diyecekler. Hayır 'işte Türkiye bu' diyoruz."