BIST 10.538
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,01
HABER /  GÜNCEL

Eylemcinin tepkisi gülümsetti

Şanlıurfa’da, bir eylemcinin alışılmışın dışındaki tepkisi izleyenleri gülümsetti. <br/>Şanlıurfa’nın Süleymaniye mahallesinde elektrik traf...

Abone ol

Şanlıurfa’da, bir eylemcinin alışılmışın dışındaki tepkisi izleyenleri gülümsetti.
Şanlıurfa’nın Süleymaniye mahallesinde elektrik trafosu patlayınca, 2 işçi yaralanırken bir otomobil ve iki seyyar el arabası yanmış, bazı ev ve işyerleri zarar görmüştü. İki gündür elektriklerin bulunmamasına tepki gösteren vatandaşlar, yol kapatarak eylem yaptı. Eylemcilerden biri, sık sık İHA muhabirinin elindeki mikrofona sarılarak konuşma yaptı. Oldukça tepkili gözüken eylemci mikrofonu ve muhabirin elini tutarak diğer eylemcilere dönüp konuştu. Hırsını alamayan eylemci zaman zaman konuşan başka şahısların da elinden mikrofonu kaparak tepkisini dile getirdi. Mikrofonu kaparak yetkilileri eleştiren eylemci, bu arada başka bir çocuğun mikrofonu kapma girişimi üzerine gülümseten görüntüler ortaya çıktı. Eylemci, burasının sahipsiz olmadığını belirterek "Buranın sahibi benim” diye konuştu. Eylemci, bir çocuğun mikrofonu aşağıya çekmesi üzerine kafasını mikrofona doğru eğip ses tonunu da yükselterek, “Buranın sahibi benim ula, benim” diye konuştu.
Öte yandan tepkilerin ardından protokolle görüşmek amacıyla heyetin ayarlanması konusunda ikna edilen grup, olaysız eylemi sona erdirdi.
(İHA)