BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Evli kadının rezil planları

Kocasını iki kez öldürmek istedi olmadı. Sevgilisi de beceremeyince duruşmada birbirlerini rezilliklerini anlattılar.

Abone ol

Ayrana uyku katıp doğalgazı açacaktı. Ancak kocası nasıl olduysa uyumadı. Bir sonraki deneme ise doğalgazdı. Ocağı açık bırakıp evi terketi ama geri  döndüğünde kocasına bir şey olmadığını gördü.

Kendisi öldüremeyince internetten tanıştığı sevgilisine kocasını öldürmesini istedi. Ancak o da işi yarım bırakınca, ikili yakayı ele verdi. İşte bugün bu davanın duruşması vardı.

Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, mart ayında eşi Sefer Güllü'yü (40) öldürtmek istediği iddiasıyla tutuklanan Hilal Güllü (35) ile internetten tanıştığı sevgilisi Hikmet Özbaş, hazır bulundu.

KUSURA  BAKMA

Hilal Güllü, ifadesinde, olayın ardından Hikmet Özbaş ile telefonda konuştuğunu belirterek, ''Hikmet, saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyerek, eşimin durumunu sordu. Hikmet'e, eşimi 7 yerinden bıçakladığını söyleyince, o da 'Hayır, 4 yerinden bıçakladım. Kusura bakma, bitiremedim' dedi'' diye konuştu.

Hikmet Özbaş ise internette tanışıp, ilişki yaşadıkları Hilal Güllü'nün, eşi Sefer Güllü'yü daha önce de öldürtmek istediğini öne sürerek, şu iddialarda bulundu:

Kadının aşığı duruşmada dili çözüldü. Neler anlattı? Haberin devamında..

[PAGE]

AYRANA UYKU HAPI

''1-1.5 ay önce, bana eşini öldürmeyi düşündüğünü, eşinin ayranına uyku hapı koyacağını, eşi uyuyunca doğal gazı açık bırakıp, komşusuna gideceğini ve onu öldüreceğini söyledi. Hatta ayrana 3-4 uyku hapı atmış ancak eşi uyumadığı için düşüncesini gerçekleştirememiş.

DOĞALGAZI AÇIK BIRAKTI

Daha sonra bir kez daha eşinin evde olup, işe gitmediği bir gün, doğal gazı açık bırakıp kızını okula götürmüş. Geri dönüp eşine bir şey olmadığını görünce doğal gazı kapatmış. Bu olaydan sonra bana eşini kendisinin öldüremeyeceğini söyleyerek, benim yapmamı istedi.''

Mahkeme heyeti, sanıkların ifadesinin alınmasının ardından duruşmayı erteledi.

OLAY

Yalova'da, 14 Martta meydana gelen olayda Sefer Güllü, evinin mutfağında bıçaklanarak yaralanmıştı.

Hırsızlık süsü verilen olayı aydınlatan Yalova Emniyet Müdürlüğü, olayın failinin Uşak'ta yaşayan Hikmet Özbaş olduğunu belirlemişti. Özbaş'ın bir süredir Yalova'da yaşayan Hilal Güllü ile ilişkisi olduğu da ortaya çıkmıştı.

Gözaltına alınan iki kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı.