BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Evli bir baba engelli kıza tecavüz etti!

Evli ve dört çocuğu olan Ahmet Adıyaman, engelli bir kıza tecavüz edip kendini savundu

Abone ol

Yüzde 70 zeka geriliği olan kızı Adana'ya getirip birlikte olan evli ve 4 çocuk babası 31 yaşındaki Ahmet Adıyaman'ın 15 yıl ceza alması bekleniyor. Adıyaman'ın özrü kabahatinden büyük... Onun savunması ise yüzde 70 zeka geriliği olan genç kızın kendi isteğiyle ilişkiye girmek istediğini iddia etmesi...

Balıkesir'den, yüzde 70 oranında zeka geriliği olan 22 yaşındaki Ö.C. adlı kızı Adana'ya getirip, birlikte olduğu suçlamasıyla tutuklanan evli ve 4 çocuk babası 31 yaşındaki Ahmet Adıyaman hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"KENDİ İSTEĞİYLE OLDU!"

Sanık Ahmet Adıyaman savcılıktaki ifadesinde, "Kendisiyle internette tanıştık. Birbirimizin resimlerini de gördük. O beni sevdiğini söyledi. Ben de kendisini sevdim. Ö., gelip kendisini götürmemi istedi. Kendi isteğiyle geldi, kiralık eve yerleştik. Ertesi gün birlikte olduk. Bu tamamen kendi isteğiyle oldu. Daha sonra da öpüştük, ancak sadece bir kez birlikte olduk" dedi.

"KÖTÜ NİYETLİ DEĞİLİM"

Ö.C.'nin engelli olduğunu ailesiyle görüştüğünde öğrendiğini iddia eden Adıyaman, "Ben hakkımdaki suçlamayı kabul etmiyorum. Her şey Ö.'nün istek ve rızası ile oldu. Özürlü olduğunu öğrenince de her şeye rağmen onunla evlenebileceğimi ve tedavisini de yaptırabileceğimi söyledim. Ama ailesi ısrarla kızlarını isteyince ben de kötü niyetli olmadığımı söyleyerek geri getirdim" ifadelerini kullandı.