BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  GÜNCEL

Evlerinin yanışını gözyaşlarıyla izlediler

Sivas’ta tek katlı bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Aile olayı gözyaşlarıyla izledi.

Abone ol

Ferhatbostan Mahallesi Elçi Sokak'ta bulunan tek katlı müstakil bir evin yanında bulunan odunlukta akşam saatlerinde yangın çıktı. Neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangının fark edilmesi üzerine itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Alevlerin eve de sıçradığı yangın sırasında evde bulunan Züleyha Yılmaz ve dört çocuğu kendini dışarı attı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken meraklı vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekti. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede söndürdü. Çıkan yangın sonucu evde maddi hasar meydana geldi.

ÇOCUKLAR EVLERİNİN YANIŞINI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ
Öte yandan; kendilerini dışarıya atan Züleyha Yılmaz ve dört çocuğu, itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi. Çocuklar, annelerini sakinleştirmeye çalışırken anne Yılmaz, “Dört tane çocuğumla içeride oturuyorduk. Çocuğum yangını görmüş ‘Anne odunluk yanıyor’ dedi. Dışarı çıktık yanıyor. Tezgahlarımız odunluktaydı, hepsi yanmış. Saatimiz, çakmaklarımız, gözlüklerimiz yandı odunlukta” diyerek feryat etti. Bu arada esnaflık yapan baba da eşi Züleyha’nın yanına gelerek teselli etmeye çalıştı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

yangin-2-.jpeg