BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.425,97
HABER /  DÜNYA

Evine astığı afişle Erdoğan’a destek verdi

Zonguldak’ın Kdz.Ereğli ilçesinde yaşayan bir kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için evinin duvarına ‘Dik dur usta, yürüdü...

Abone ol

Zonguldak’ın Kdz.Ereğli ilçesinde yaşayan bir kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için evinin duvarına ‘Dik dur usta, yürüdüğün yolda seninleyiz’ yazılı pankart astı.
Kdz.Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi’nde yaşayan Tekin Coşkun, 17 Aralık 2013 tarihinde aralarında bazı bakanların çocuklarının olduğu operasyon sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için evinin duvarına afiş astı. Başbakan’ın resminin bulunduğu üzerinde ‘Dik dur usta, yürüdüğün yolda seninleyiz’ yazılı afiş asan Coşkun, yaşananları yakından takip ettiğini ve Başbakanı desteklediğini söyledi. Coşkun, geçmişte Adnan Menderes ve yakın zamanda Mısır’ın lideri Mursi’ye karşı yapılan darbe girişimlerinin bu günde ortadayken, benzer bir çabanın da bu gün başbakana karşı yürütülmek istendiğini dile getirdi.
Ülkemizde son zamanlarda gerek ekonomi ve gerek sosyal yaşamda başarıların Gezi olayları ile birlikte karalanmak istendiğini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu: “Liderimize bu noktada destek vermek için afiş astım. Bu gün Mısır’da Mursi’nin düştüğü durum veya zamanında Adnan Menderes’in düştüğü duruma liderimizin de düşmemesi için bizim gibi insanların kefen giyip arkasında duracağının bilinmesini istedim. Amacımız liderimize sahip çıkmaktır.”