BIST 9.681
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.417,91
HABER /  GÜNCEL

Evinden 5 kamyon çöp çıktı

Uşak Belediyesi, Işık Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı bir kadının evinden yaklaşık 5 kamyon çöp boşalttı.

Abone ol

Belediye ayrıca kent merkezinde 2012 yılı içerisinde toplam 5 çöp evin boşaltıldığını bildirdi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Işık Mahallesi Şehit Ahmet Yılmaz Caddesi üzerinde ikamet eden F.K. adlı yaşlı kadının evinden yaklaşık 5 kamyon çöp çıkarttı.

Temizlik Müdürlüğü ekipleri yaşlı kadının tek başına yaşadığı çöp evi; İl Emniyet Müdürlüğü, Zabıta ve İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen görevlilerin nezaretinde 6 saatte temizledi. F.K. adlı kadın Temizlik Müdürlüğü görevlilerinin çalışması sırasında görevlilere tepki gösterdi.

Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek ilgili kurumların nezaretinde F.K. adlı kadının evinde yaptıkları çalışmaların 6 saat sürdüğünü belirten Belediye Temizlik İşleri Müdürü Kenan Kara, 2012 yılı içerisinde toplam 5 ayrı çöp evi temizlediklerini bildirdi. Vatandaşların bu tp konularda duyarlı olmasını istediklerini de belirten Kenan Kara, “ Çevre ve halk sağlığını olumsuz etkileyebileceği için çöp evlerin tespit edilip boşaltılması gerekiyor. Bu nedenle her türlü şikayeti ve ihbarı değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.