BIST 10.056
DOLAR 32,22
EURO 34,78
ALTIN 2.426,14
HABER /  GÜNCEL

Evi yanan travesti baltayla saldırdı

Şişli Feriköy Kurtuluş Caddesi'ndeki 7 katlı binanın bodrum katında öğle saatlerinde çıktı. Travesti sinir krizi geçirdi.

Abone ol

Bina sakinlerinden bir kadın ile tartıştı, çelme yedi.

Şişli Feriköy Kurtuluş Caddesi'ndeki 7 katlı binanın bodrum katında öğle saatlerinde çıktı. İddialara göre bodrum katta oturan Ünal E. adlı travesti, evdeki bir kişiyle kavga etti. Bir süre sonra daireden dumanlar çıkmaya başladı. Bunun üzerine bina sakinleri olay yerine itfaiye ekibi çağırdı. Evden çıkan Ünal E. yan binanın girişine oturarak ağlamaya başladı.

İTFAİYENİN BALTASINI KAPTI
Kısa sürede gelen İtfaiye ekipleri kontrol altına alarak üst katlarda dumandan etkilenen vatandaşları dışarıya çıkarttı. Söndürme çalışmaları devam ettiği sırada sinir krizi geçiren Ünal E. bina kapısının camlarını yumruklamaya başladı. Camı kıramayan Ünal E. polis ve itfaiyecilerin gözü önünde bir itfaiye erinin elindeki baltayı alarak giriş kapısının camlarını kırdı.

Ünal E. daha sonra kırılan camdan kapıyı açarak içeri girdi. Ünal E.’nin arkasından binaya giren polis ekipleri bir süre Ünal E.’yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Ünal E. binadan çıkarak yanan kendi dairesine girdi. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından itfaiye ekipleri çalışmalarını tamamlayarak daireden çıktı. Yanan daireden çıkmayan travesti için olay yerine takviye polis ekibi çağrıldı.

ÇELME TAKTILAR
Takviye ekibin gelmesinin ardından daireye giren polis, Ünal E.’yi dışarı çıkardı. Bu sırada yangından etkilenen ve yan sokakta komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan bina sakinlerinden bir kadın ile Ünal E. arasında tartışma çıktı. Ünal E.'ye tepki gösteren kadın çelme taktı. Ünal E. polis eşliğinde yan sokaktaki Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.