BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Evde esrarengiz iki ceset

Beş katlı apartmanda üzerinde kimlik olmayan, başlarından vurulmuş iki kişinin cesedi bulundu.

Abone ol

Fatih’te 2 kişi, tabancayla kafalarından vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Aksaray Muratpaşa Mahallesi Sefai Çıkmazı Sokak’ta bulunan 5 katlı binada araştırma yaptı. Araştırma yapılan binadaki bir dairede, 2 kişinin cesedi bulundu.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Aksaray Muratpaşa Mahallesi Sefai Çıkmazı Sokak’ta bekar evi olarak kullanılan dairede, 2 kişinin birer kurşunla kafalarından tabanca ile vurularak öldürülmesine ilişkin çalışma yürüten Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, öldürülen kişilerin
Mardin nüfusuna kayıtlı Yusuf Kılıç (21) ile Kemal Erbeyi (36) olduğunu tespit etti.

Saldırıdan kurtulmak için kaçmaya çalıştığı sanılan Kılıç’ın cesedinin kapalı olmadığı anlaşılan dış kapı yakınında, Erbeyi’nin cesedinin de bir odada bulunduğu öğrenildi.

Dairedeki incelemede 2 adet 7,65 milimetre çapında boş kovan bulan polis, bu kovanları incelemek üzere emniyete götürdü. Kılıç ve Erbeyi’nin cesetleri, savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polisin, olayla ilgili başlattığı soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.