BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Ev arayanlara doğayla iç içe öneri

Satılık daire arayanlara İstanbul'un merkezinde doğayla iç içe bir öneri:Dumankaya Mozaik

Abone ol

Hayat fedakarlıklarla dolu.

Çok istediğimiz bir şeyi elde ederken başka bir şeyden vazgeçmemiz gerekiyor çoğu zaman. Ancak İstanbul’da yaşamın imkanlarından vazgeçmeden de yeşilin ruhumuza doldurduğu oksijenle buluşabiliriz.

Büyük şehirlerde yaşamanın, büyük avantajları var. Bilim, teknoloji, sanat gibi bütün alanların ilk durakları hep ülkelerin merkezleri, yani en büyük şehirleri olur. Gösterime giren bir sinema filmi ilk önce İstanbul’da vizyona girer. Türkiye’ye turneye gelen dünyaca ünlü bir sanatçının ilk durağı hiç şüphesiz İstanbul olacaktır. Ulaşım, eğitim, sağlık gibi hizmetler konusunda öncelik hep ülkenin merkezinde yani İstanbul’dadır. Ancak tüm bu avantajları bir yana, İstanbul’da yaşamın bir önemli dezavantajı var. İstanbul’un sakinlerinin, sokağa çıktıklarında etraflarında görmeye alışık oldukları renk, kasveti temsil eden gri renk. Çünkü bilimin, teknolojinin, sanatın ve tüm diğer hizmetlerin merkezi olan İstanbul, her ne kadar olağanüstü doğal güzelliklere sahip olsa da, şehrin dört bir yanına yayılmış tekdüze yapılaşmalar bu güzellikleri gri bir örtüyle örtüyor.

dumankaya-mozaik_1.jpg
Yaşam alanımızı seçerken önemsediğimiz bazı konular var. Yaşayacağımız bölgenin güvenliği, sosyal imkanlara olan ulaşılabilirliği, hayatımızın çok büyük bir bölümünü geçireceğimiz evimizin konforu ve kalitesi bunlardan bazıları. Tüm bunlar, rahat bir yaşam kurmak için gözettiğimiz koşullar. Ancak rahat, tek başına yeterli değil. Mutlu bir yaşam için bunlardan daha fazlasına ihtiyacımız var.

Şehrin dört bir yanına yayılmış gri gökdelenler, tekdüze binalar arasında gezerken de ciğerlerimiz yaşamımızı sürdürmeye yetecek oksijeni bulabiliyor elbette. Ancak ruhumuz için aynı şeyi söylememiz maalesef mümkün değil. Yaşamın hareketli maratonundan fırsat bulduğumuz anlarda kaçtığımız, ülkenin doğal güzellikleriyle meşhur yörelerinin yarattığı huzuru, büyük şehirlerde maalesef bulamıyoruz. Hal böyleyken, çocuklarımız için gelecek planları yaparken kafamızda hep soru işaretleri var. Emekli olunca Bodrum’a yerleşmeyi planlıyor ancak o emeklilik planına ulaşana kadar olan süreci çocuklarımızla beraber bu kasvetli binalar arasında geçiriyoruz.

cam26-copy.jpg
Doğaya ulaşmak, yeşille kucaklaşmak için ne emekliliğinizi beklemeye ne de İstanbul’da yaşamanın avantajlarından feragat etmeye mecbur değilsiniz. Dumankaya Mozaik sayesinde, bir yandan Türkiye’nin en büyük şehrinin merkezinde yaşarken bir yandan da doğayla içiçe bir yaşam sürdürebilir, çocuklarınıza daha mutlu bir yaşam sunabilirsiniz.

Dumankaya Mozaik, İstanbul Sancaktepe’de, şehrin imkanlarından uzaklaşmadan yeşile olan özlemini gidermek isteyenler için tasarlandı. Artık o huzurlu ve sakin 1 haftayı geçirmek için tatillerinizi beklemeye, kilometrelerce yol gitmeye mecbur değilsiniz. Dumankaya Mozaik, tıpkı bir mozaik gibi şehir yaşamının avantajlarını, yeşilin ruhunuza işleyecek oksijenini ve her zevke hitap eden mimari seçenekleri bir araya getirerek size mutlu bir yaşam vaad ediyor. Çeşitliliğin büyüsünden alınan ilhamla tasarlanan proje, gri rengin kasveti ve tekdüze yapılardan sıkılanlara hitap ediyor.

cam15son.jpg
Seçebilmek en büyük özgürlüktür. Dumankaya Mozaik de size sunduğu birçok farklı mimari seçenekle kendi tarzınıza uygun yaşamı seçebilmenizi sağlıyor. Ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı dairelerden, minimalizm tutkunları için İskandinav tarzıyla tasarlanmış konutlara birçok satılık daire Dumankaya Mozaik’te sizleri bekliyor. Siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, doğayla içiçeyken bile şehir yaşamının lüksünden vazgeçmek istemeyenlere hitap ederken, meşe detaylarıyla süslenmiş, tuğla duvarlarla kaplı country tarzı konutları, kır hayatını tam anlamıyla hissetmek isteyenlere sunuluyor.
Dumankaya Mozaik’teki konutlarda süreceğiniz yaşamda güne, yeşilin içinizi ferahlatan olağanüstü manzarasıyla başlarken bir yandan da birçok sosyal imkanın keyfini çıkarabileceksiniz. İçerisinde her şeyin düşünüldüğü spor alanlarından, hem sizin hem de çocuklarınızın keyifle zaman geçirebileceği hobi odalarına kadar birçok sosyal tesis Dumankaya Mozaik sakinlerini bekliyor. Eğer siz de İstanbul’da yaşamanın avantajlarından vazgeçemiyor ancak bir yandan da yeşili ve doğayı doyasıya özlüyorsanız, Dumankaya Mozaik’te sizi bekleyen birçok farklı tarzdaki satılık daire aradığınız cevap olabilir.