BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.438,70
HABER /  GÜNCEL

Eterle bayıltıp bileziklerini çaldı

32 yaşındaki Gönül Gürbüzer, ürün tanıtımı yapmak için gittiği evde 56 yaşındaki Hatice Çiçek'i eterle bayılttıktan sonra kolundaki bilezikleri çaldı.

Abone ol

Samsun'da, ‘hırsızlık’ suçundan sabıkası bulunan 32 yaşındaki Gönül Gürbüzer, ürün tanıtımı yapmak için gittiği evde 56 yaşındaki Hatice Çiçek'i eterle bayılttıktan sonra kolundaki bilezikleri çaldı. Kaçan Gürbüzer, eşkal üzerine yakalandı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yılanlıdere Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, ‘hırsızlık’ suçundan sabıkalı Gönül Gürbüzer, parfüm satmak için Hatice Çiçek'in evine gitti. Bir süre Hatice Çiçek'e parfümleri tanıttıktan sonra da sohbet etmeye başladı.

Bu sırada Gönül Gürbüzer, Hatice Çiçek'e mendil üzerine döktüğü eterle bayılttı. Ardından da Çiçek'in kolundaki yaklaşık 5 bin TL değerindeki 7 altın bileziği alarak evden kaçtı. Kendisine geldikten sonra soyulduğunu anlayan Çiçek, oturduğu evin jandarma bölgesinde olması nedeniyle karakola gitti.

Burada sabıkalı olan Gönül Gürbüzer'i fotoğrafından tanıyan Çiçek şikayetçi oldu. Yapılan araştırma sonunda yakalanan Gürbüzer ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Ancak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.