BIST 9.502
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.479,00
HABER /  DÜNYA

Esnaf kendi dükkanını ateşe verdi

Silivri gece pazarında alkollü olduğu iddia edilen bir esnaf dükkanındaki malları ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını sö...

Abone ol

Silivri gece pazarında alkollü olduğu iddia edilen bir esnaf dükkanındaki malları ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, alkollü esnafın polise bıçak çektiği iddia edildi.
İddiaya göre, kadın kıyafetleri satan Hakan Yetkin isimli vatandaş, alkollü bir şekilde Silivri sahilinde bulunan gece pazarındaki dükkanını açtı. Alkollü esnaf henüz bilinmeyen bir sebeple dükkanında bulunan eşyaları ve satılık kıyafetleri dışarı çıkararak ateşe verdi. Esnafın yaktığı ateş olay yerine gelen Silivri itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olay yerine gelen polis ekipleriyle sözlü tartışmaya giren alkollü esnaf Hakan Yetkin’in polis ekiplerine bıçak çektiği iddia edildi. Polis ekipleri şahsı yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Polis daha sonra alkollü esnafı gözaltına alınarak Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Olayın ardından gece pazarına gelen Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, pazar esnafının huzurunu kaçıranlara müsaade etmeyeceklerini belirterek, yarından itibaren ilgili şahsın pazar yerinin tahliye edileceğini belirtti.
(İHA)