BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İnce Arınç için öyle bir söz etti ki...

AK Parti ile CHP arasında Vardar Ovası polemiği sürüyor. Arınç'ın 'Bu zihniyet espiriyi anlamaz' sözüne Muharrem İnce'den öyle bir yanıt geldi ki...

Abone ol

İNTERNET HABER / ÖZEL İÇERİK
Siyasette 'vardar ovası' polemiği tüm hızıyla sürüyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Bu türküde rakı geçiyor ben yokken çalın' sözlerine CHP'li Muharrem İnce, Vardar Ovası'nda göbek atarak karşılık vermişti.


CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin tavrı üzerine, sözlerinin espiri olduğunu dile getiren Arınç, "Yüzde 100 espriydi. Espriyi bu kadarla anlayan, bu kadarını bile hoş görmeyen bir zihniyet var karşımızda, bu onların seviyesini gösterir" dedi.

ARINÇ DEYİNCE AKLIMA ŞEYİNİ ŞEY ETTİĞİMİN ŞEYİ GELİYOR

Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yaptığı son açıklamaları sert bir dille eleştirdi. "Bülent Arınç denilince benim aklıma ‘Şeyini şey ettiğiminin şeyi’ geliyor" diyen İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

SİYASETTE FİNAL YAPACAK

"Bülent Arınç siyasette final yapacak herhalde parti tüzüğüne göre. Ama kötü bir final yapacak, onu bekliyorum"

İŞTE VİDEO


Jüri üyesi Arınç'tan rakı esprisi
Arınç, Bulgaristan Kültür Bakanlığı'nda ses sanatçısı olduğunu söyleyen Fahriye Güney isimli kadından ilginç bir istekte bulundu. (HABERİN DEVAMI...) 

CHP'li İnce Vardar Ovası'nda göbek attı
Bülent Arınç'ın 'Vardar Ovası' türküsünde rakı sözünü eleştirmesi CHP'li İnce'yi çileden çıkardı. İnce Vardar Ovası'nda göbek attı. (HABERİN DEVAMI...)

6237.jpg 
Arınç esprisini anlamayanlara çıkıştı
Vardar Ovası türküsü için söylediği “içinde rakı kelimesi geçiyor” sözleriyle ilgili tartışmalara yanıt verdi. (HABERİN DEVAMI...)

6392.jpg