BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.493,53
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Abone ol

ATV'nin reyting rekoru kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunda hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı dizi, bıraktığı yerden aynı heyecanıyla devam edecek.

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ise Ekim ayında başlaması bekleniyor. Fakat konuyla ilgili dizi yapımcısı ve kanal yönetimi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, Ünal Kaplan'ı masadan atıp yeniden lider olabilmek için bir takım planlar yapar. Ünal'ın ortağa Özkan'a tuzak Kuran Çakır, masa toplantısında her şeyi ortaya çıkarır. Tipinin ablasının vurulmasından, İlyas'ın kardeşinin tuzağa düşürülmesinden ve birçok olaydan Ünal Kaplan'ın sorumlu olduğunu itiraf eden Özkan ise artık ölmemek için Çakır'ın yanına yer alacaktır. Masada oy çokluğuyla Ünal'ı liderlikten atıp yine oy çokluğuyla masanın başına geçen Hızır Çakırbeyli istediği her şeyi yerine getirmiştir. Bundan sonrası ise güllük gülistanlık. İlyas Esra'yı istemek için ailesiyle birlikte 3 araba Aydın'a gitmek için yola çıkarlar. Kız isteme merasiminde ise sadece Meryem ve Hızır Çakırbeyli yoktur. Onlar da baş başa Zaman geçirmek için sahilde romantik anlar yaşarlar. Gece ise yemek için restauranta giden çift mekan çıkışı vurulurlar. Fonda 'Oy Beni Vurun Vurun' şarkısı Meryem göğsünden bir kurşun yemiş, Hızır da vurulmuş izleyenlerin ise gözünde yaş kalmamış.