BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.393,19
HABER /  DÜNYA

Eskişehirspor’da F.Bahçe hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. <br/>Antrenman önc...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor maçından alınan 3 puanın kendilerini motive ettiğini ancak bu maçın geride kaldığını söyledi. Sağlam, "İlk hafta galibiyet almamız önemliydi. Bursaspor maçından aldığımız 3 puan bizi daha çok motive ederken, bu galibiyette genç futbolcularımızın da yer alması bizler için sevinç kaynağı oldu. Ancak Bursaspor maçı artık geride kaldı. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var. Çalışmalarımıza başladık. Futbolcularımız o maçta da üzerlerine düşeni yaptıklarında zaten gereken sonuç ortaya çıkacaktır" dedi.
Kulüp tesislerindeki antrenmanda Eskişehirsporlu futbolcular, pas çalışmaları, dar alan, taktik çalışma ve şut çalışması yaptı. Hürriyet, sağlık ekibi gözetiminde düz koşulara devam etti. Tedavisi devam eden Dede ise çalışmada yer almadı.
Eskişehirspor, 24 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe ile saat 21.45’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak.
(İHA)