BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.407,87
HABER /  GÜNCEL

Eski sevgili dehşet saçtı

Eski sevgilisine çiçekle gitti. Dönmesi için yalvardı. Dönmeyince...

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, altı yıl birlikte olduktan sonra ayrılarak başka biriyle evlenen sevgilisi F.K.'yi kendisine dönmeye ikna edemeyen O.M. dehşet saçtı. O.M., önce, elinde çiçekle görüşmeye gittiği eski sevgilisini, ardından da kendini bıçaklayarak, yaraladı. Kanlar içinde yerde yatan çılgın aşık, “Kaymakam ve televizyoncular buraya gelsin. Tek suçum, bir kadını sevmek'' diye bağırıp, elindeki bıçağı rastgele sallayarak, kendisine yaklaşmaya çalışan polislere direndi.
     
Olay, Tepecik Mahallesi, Neyzen Tevfik Caddesi, Cizdar Sokak'ta, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Antalya'da yat kaptanlığı yapan O.M. (37) altı yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı sevgilisinin başka biriyle evlendiğini öğrenince, görmek için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. O.M., eski sevgilisi F.K.'yi (30) telefonla arayarak, buluşmak için sözleşti. O.M., sözleştikleri Cizdar Sokak'ta, eski sevgilisini, üzerindeki kartvizitte ‘Seni çok ama çok seviyorum. Senin için ölmeye bile razıyım’ yazılı papatyaların ortasında, kırmızı bir gül bulunan bir buket çiçekle karşıladı. O.M. eski sevgilisine “Seni seviyorum. Benimle evlenecektin. Ne olur bana geri dön'' diyerek, dakikalarca dil döktü. Ancak, F.K.'nin bu isteğini geri çevirmesine sinirlenen O.M., eski sevgilisini cebinden çıkarttığı bıçakla, göğsünden ve karnından yaraladı. O.M., ardından da, kendisini karnından rastgele bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan F.K. cep telefonundan eşi A.K.'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen A.K. kanlar içindeki eşini taksiyle Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Göğüs ve karnına aldığı altı derin bıçak darbesiyle ağır yaralan F.K. hemen ameliyata alındı, henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.
     
POLİSLERE DİRENDİ
Çılgın aşık O.M., ise kanlar içinde yerde yatarken, kendisini hastaneye götürmek isteyen polislere elindeki bıçağı rastgele sallayarak direndi. O.M., polislere, “Kaymakam ve televizyoncular gelsin. Aşkımı, herkes öğrensin. Hayatta tek suçum suçum bir kadını sevmek. Sevmek suç mu? Ölmek istiyorum'' diye bağırdı. Polis ekipleri, aşırı kan kaybı nedeniyle baygın düşen O.M.'nin elindeki bıçağı aldıktan sonra, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Tedavi altına alınan O.M.'nini durumunun iyi olduğu öğrenildi. O.M., tedavisinin ardından polise verdiği ifadesinde, “Yıllar önce, birlikte olduğum F.K.'yle birbirimizi çok sevmiştik. Evlendiğini duyunca çılgına döndüm. Antalya'dan gelip kendisiyle görüşüp, bana dönmesini istedim. Kabul etmeyince, bıçakla korkutmak istedim. Onu yaraladıktan sonra, kendimi öldürmek istedim. Çok pişmanım. Tek suçum sevmek. Sevdiğim için yaptım'' dedi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.