BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Eski eşine cinsel ilişki için para teklif etti! Sonrası kokunç

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 35 yaşındaki adam, evine davet ettiği eski eşini, para karşılığı cinsel ilişki teklifini kabul etmediği için boğarak öldürdü.

Abone ol

İngiltere'de yaşanan bir cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. İddiaya göre eski eşini evine davet eden 35 yaşındaki adam, cinsel ilişki için para teklifini reddeden kadını boğarak öldürdü.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 35 yaşındaki Martin Cavanagh, 2011 yılında 31 yaşındaki Sophie isimli kadınla evlendi. İddiaya göre çift, kıskançlıkları yüzünden sürekli kavga edince, 2016 yılında boşandı. Boşanmalarına rağmen eski eşi, Sophie isimli kadının hayatını kontrol altına almaya çalıştı ve yaşadığı ilişkilerin kısa sürmesine sebep oldu. Ortak arkadaşlarının olmasından dolayı sık sık aynı ortama giren çift, tekrar yakınlaşmaya başladı. Bu sırada eski eşini evine davet eden adam, cinsel ilişki karşılığında para teklif etti. Cani adam, teklifini kabul etmeyen teklifini kabul etmeyen eski eşini boğarak öldürdü.


CESEDİ YATAK ODASINDA BULUNDU

Yapılan ihbarı değerlendiren, 31 yaşındaki kadının Londra'daki dairesine girdi. Gençkadını yatak odasınında ölü olarak bulan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polisin yaptığı soruşturma sonucu, cani adam eski eşi ile hayvanat bahçesinde buluştuktan sonra kadını evine davet etti. Burada eski eşine son kez kendisi ile ilişkiye girmek için 100 pound teklif etti. Cani adam, teklifini kabul etmeyen eski eşini boğarak öldürdü. Yapılan incelemede kadının telefonunda, eski eşinin kendisini taciz ettiği mesajlar da bulundu. Olayı soruşturan savcı, adamın kıskançlığının vahşice bir cinayete yol açtığını açıkladı. Gözaltına alınan adam, şuçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor