BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Eski CIA uzmanından bomba Abdullah Gül açıklaması!

Herkes 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2019 seçimlerinde ne yapacağını merak ederken Eski CIA uzmanı Henri Barkey'den Gül'ün adaylık iddiasıyla ilgili bomba bir açıklama geldi. Gül'ü cesaretsizlikle suçlayan Barkey, Gül’ü beklemek Godot’yu beklemek demek. Aday olacak cesareti göstereceğini düşünmüyorum'' dedi.

Abone ol

ABD’deki düşünce kuruluşu Dış İlişkiler Konseyi’nde (CFR) Türk-Amerikan ilişkilerinin masaya yatırıldığı bir panel düzenlendi.

Konuşmacılar, hem Türk-Amerikan ilişkileri hem de Türkiye’deki iç gelişmelerle ilgili mevcut sorunlar ve geleceğe yönelik olası senaryoları tartıştı.

Dış İlişkiler Konseyi’nden eski CIA uzmanı Henri Barkey,Türkiye'den son günlerin en çok konuşulan konusu Abdullah Gül'ün 2019 seçimlerinde aday olacağı iddialarıyla ilgili çok konuşulacak bomba açıklamalarda bulundu. Barkey, Abdullah Gül'ün 2019 seçimlerinde aday olacak cesareti göstermeyeceğini söyledi.

Barkey, Abdullah Gül’ün gelecek yıl için planlanan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olabileceği ihtimali ve Erdoğan’ın seçimlere bakışı hakkında şu değerlendirmelerini paylaştı:

GÜL SESİNİ ÇIKARMAYA BAŞLADI ANCAK: “Erdoğan 2033’e kadar iktidarda kalmaya her yönüyle niyetli. Erdoğan bugüne kadar kendisiyle birlikte 2001’de AKP’yi kuran herkesi devre dışı bıraktı. Buna Gül de dahil. Gül şimdi Erdoğan’ın çok ileri gittiği yönünde sesini çıkarmaya başladı. Dolayısıyla herkes onun Erdoğan’a meydan okuyacağını umut ediyor çünkü Gül herkese hitap edebilecek ve Erdoğan’ı yenebilecek biri.

GÜL ADAY OLACAK CESARET GÖSTEREMEZ

Aslında Erdoğan’ın büyük korkusu da bu. Şu anda yaptıklarının tamamı, nüfusun yarısının kendisinin arkasında olduğundan emin olmadığı endişesinden kaynaklanıyor. Dolayısıyla şimdi Gül’ü hedef almış durumda. Ama bence Gül’ü beklemek Godot’yu beklemek demek. Nihayetinde aday olacak cesareti göstereceğini düşünmüyorum.

Abdullah Gül'e kötü haber! Erdoğan'a karşı aday olursa...

Doğu Perinçek Abdullah Gül'ün planını açıkladı! ABD...