BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  DÜNYA

ESKİ BELEDİYE BAŞKANINA AİT BENZİNLİK SOYULDU

Eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin’e ait petrol istasyonu, yüzlerini çorapla gizleyen 4 kişi tarafından soyuldu. Zanlılar, yaklaşık 30...

Abone ol

Eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin’e ait petrol istasyonu, yüzlerini çorapla gizleyen 4 kişi tarafından soyuldu. Zanlılar, yaklaşık 30 bin lira bulunan çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saat 05.30 sıralarında yüzlerinde kadın çorabı olan 4 kişi akaryakıt istasyonuna geldi. Bir kişi dışarıda kalıp çevreyi gözetlerken, diğerleri ise arka kapıdan benzin istasyonunun market kısmına girdi. Dışarıda bekleyen kişi, görevli odasında uyurken benzin istasyonunun çevresinde dolaşarak markete giren arkadaşlarını telefonuyla yönlendirdi.
İçeri giren şahıslar önce yaklaşık 4 bin 500 lira değerindeki sigaraları çaldı. Sigaraları bir poşete doldurduktan sona marketten çıkmaya hazırlanan şahıslar, şans eseri marketin içerisinde tezgahın altına özel bir bölmeyle gizlenmiş çelik kasayı fark etti. Şahıslar, bir süre uğraştıktan sonra açamayacaklarını anladıkları kasayı sürükleyerek dışarı çıkardı. Şahıslar kasayı yükledikleri araçla olay yerinden uzaklaşırken, bir süre sonra uyanan görevli durumu fark ederek polise ihbarda bulundu.
Olay yerine gelen Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, incelemelerde bulundu. Hırsızlığın, istasyonun market ve dış kısmını gören kameralar tarafından saniye saniye kaydedildiği tespit edildi. Çalınan kasada 30 bin lira nakit parayla iş yerine ait çeklerin bulunduğu öğrenilirken, polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)