BIST 9.720
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,76
HABER /  GÜNCEL

Eski Bakan'dan Demirtaş için ilginç ifade!

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Demirtaş için "Sabah normal insanlar gibi, ama gece dolunay çıktığında bir canavara dönüşür" dedi.

Abone ol

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, çözüm süreci ve AK Parti’nin üç dönem kuralına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in sorularını cevaplandıran Akdağ, 7 Haziran sonrasının kaos ortamı olmadığını, belirsizlik ortamının oluştuğunu belirtti. Akdağ, "Ben Selahattin Demirtaşı’ı kurt adama benzetiyorum. Yani gündüz normal insanlar gibi hayatını yaşar hatta bağlama bile çalabilir, ama gece dolunay çıktığında bir canavara dönüşür. Maalesef böyle keşke olmasa" dedi.

"DEMİRTAŞ’I CİCİ ÇOCUK OLARAK LANSE ETTİLER"

7 Haziran seçimleri öncesinde medyanın Selahattin Demirtaş’ı seçimler için "parlattığını" savunan Akdağ, "Çeşitli medya gruplarındaki cici çocuk imajını oluşturan medya yazarlarının çoğunda da büyük bir pişmanlık görüyoruz. Suriye’deki durum onlara 'Artık bizim zamanımız geldi, Türkiye ile çatışmasızlık ortamı oluşturmamıza gerek yok. Zaten biz çok güçlüyüz. Gerekirse Türkiye Cumhuriyeti'nin sırtını yere getiririz' diyerek aldandılar” şeklinde konuştu.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ’I KURT ADAMA BENZETİYORUM"

Selahattin Demirtaş ile ilgili benzetmede bulunan Akdağ, "Ben Selahattin Demirtaşı’ı kurt adama benzetiyorum. Yani gündüz normal insanlar gibi hayatını yaşar hatta bağlama bile çalabilir, ama gece dolunay çıktığında bir canavara dönüşür. Maalesef böyle keşke olmasa" yorumu yaptı.