BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  DÜNYA

Eşiyle konuşmamak için önce sağır sonra kör taklidi yaptı

ABD'de eşi ile konuşmak istemeyen adam tam 62 yıl boyunca sağır dilsiz taklidi yaptı. Ancak foyası karaoke yapınca oraya çıktı.

Abone ol

ABD’nin Connecticut eyaletinde 84 yaşındaki Barry Dawson, yıllar boyunca eşi Dorothy’nin yanında tek bir kelime dahi etmedi. Eşi, kocası ile iletişim kurabilmek için işaret dilini bile öğrendi.

62 yıl boyunca eşi ile tek bir kelime dahi etmeyen Barry Dawson'un altı çocuğu 13 de torunu oldu. Ancak ailede hiç bu sahtekarlığı fark etmedi.

Eşini yıllarca bu yalanla oyalayan Dawson'ın kareoke yaptığı bir videonun YouTube'a yüklenmesi ile gerçek yüzü ortaya çıktı. Videoyu görünce hayatının şokunı yaşayan eşi hemen boşanma kararı aldı.

Gözü de bozulmuş
Dorothy Dawson ise işaret dilini öğrenmenin iki yılını aldığını belirterek şöyle konuştu: “Tam işaret dilinde akıcı hale gelmiştim ki gözünde bir sorun olmaya başladı. Şimdi düşündüğümde muhtemelen o da bir yalandı. Pislik herif hep sağır dilsiz taklidi yapmış. Bir gün, bir ‘hayır gecesi’ne gittiğini sandığım bir akşam, bir YouTube videosunda kendisini karaokede şarkı söylerken gördüm, her şeyi o zaman anladım.”

Çift bu hafta ilk kez mahkemede karşı karşıya geldi. Mağdur eş ‘duygusal stres ve yıpranma’ karşılığında maddi tazminat, tüm varlıklarının yarısı ve nafaka talep ediyor.

84 yaşındaki sahte sağırsın avukatı

84 yaşındaki sahte sağırsın avukatı, müvekkilinin amacının eşini üzmek veya aldatmak olmadığını belirterek şunları söyledi: “Müvekkilim hayli sessiz bir adam, eşi ise sinir bozucu şekilde geveze. Eğer sağır taklidi yapmasaydı, 60 yıl önce boşanmış olurlardı. Aslında bir bakıma bunu eşi ve ailesi için yaptı.”

ABD