BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Eşini kaldırdı Sisiyi oturttu

Ergenekon'dan içeri alınan Sisi'yi AK Partili belediye başkanı yere göğe koyamadı. Öyle ki eşini arkaya gönderip, onu yanına oturttu.

Abone ol İNTERNETHABER/

Ergenekon davası kapsamında gözaltına alınan Seyhan SOYLU ve Nurseli İDİZ serbest bırakıldıktan sonra aklanmakla kalmayıp, Ana Haber bültenlerinin ve TV Programlarının gözbebeği oldu. 

Dahası ikilinin “Cumhuriyet Kadınları” defilesine en çok AKP’li Belediyeler ve Başkanları tarafından iş teklifi geldi.
İlk gösteriyi de yine bir AK Partili belediyenin daveti ile gerçekleştirdiler.

AKP’li Başkan Orhan BENLİ onur konuğu olarak ağırladığı SİSİ ve
Nurseli İDİZ’e özel ilgi gösterdi. AKP’li Başkan Orhan BENLİ protokolde sınırlı sayıda koltuk olmasından dolayı yanında oturan Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının yanına “ Cumhuriyet Kadınları “ekibini protokole davet etti.

EŞİNİN YERİNE SİSİ'Yİ OTURTTU

Orhan Benli, protokolde boş koltuk bulamayınca bu kez eşi de dahil herkesi kaldırdı. Yanı başına da Sisi ile Nurseli İdiz'i oturttu. Sisi başkanın yanında otururken, karısı hemen arkasındaki sıradaydı.

BEN HERKESİN BAŞKANIYIM

Medya mensupları bu olaya şaşırsa da defile sonunda Başkan 70.000 yakın izleyiciye yaptığı konuşmada “ Ben hepinizin Başkanıyım, Başkanlık koltuğuna otururken siyaset yapmamaya, herkese, her kesime ve her insana eşit davranacağıma ant içtim. Her biriniz ayrı görüşte de olsanız birer Cumhuriyet Kadınısınız. Görüyorum ki binlerce Kalecikli yaşlı gözlerle izlediği Cumhuriyet Kadınları defilesinde takdirlerini alkışlarıyla gösterdiler. Bende bu denli alkışa Cumhuriyet Kadınları defilesinde yer alan tüm sanatçı, mankenlere ve önce insan olarak baktığım projenin yapımcısı Seyhan SOYLU’ ya bu gösteriyi ilçemizde gerçekleştirdikleri için teşekkür ederim" dedi.

PARTİLER ÜSTÜ PROJE

Seyhan Soylu AK Partili belediyelerden gelen davetler için "Bu gösteri üniter devlete, ulusun bütünlüğüne, birlik ve beraberliğe ışık tutan bir projedir. Böyle önemli bir fikrin Türkiye’nin sığ politik polemiklerine indirgenmeye çalışılması çok yanlıştır" dedi.