BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,92
ALTIN 2.445,85
HABER /  GÜNCEL

Eşini bıçaklayarak öldürdü

Barışmak istemediği iddia ettiği eşini bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Aksaray'da'da, 56 yaşındaki Yakup Yağlı, barışmak istemediğini iddia ettiği 30 yıllık eşi yaşındaki Nuray Yağlı'yı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Kayınbiraderi Ahmet Bal'ı ise yaraladı.
     
Aksaray'ın Bahçeli Mahallesi'nde meydana gelen olayda yaşındaki Nuray Yağlı 30 yıllık eşi Yakup Yağlı'nın sürekli içki içtiğini öne sürerek evini terk etti. Üç ay boyunca eşinin eve gelmemesi üzerine Yakup Yağlı, barışabilmek için yakınlarını eşinin kaldığı akrabalarının evine gönderdi. Yapılan görüşme sonrası olumsuz cevap verildiğini öğrenen Yakup Yağlı bu kez alkollü bir şekilde eşinin kaldığı eve gitti. Burada kapıyı açan kayınbiraderi Ahmet Bal ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kayınbiraderi Ahmet Bal'ın elindeki bıçağı alarak yaralayan Yakup Yağlı içeriye girerek eşi Nuray Yağlı'nın üzerine saldırdı. Eşini kalbinden bıçaklayan Yakup Yağlı, yakınları tarafından dövülerek evden dışarıya atıldı.
     
Ağır şekilde yaralanan Nuray Yağlı ile kardeşi Ahmet Bal, ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nuray Yağlı, burada yapılan bütün müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet Bal ise hastanede tedavi altına alındı. Yaşanan olay sonrası yaralı olarak hastaneye getirilen Yakup Yağlı ise polis tarafından göz altına alındı.
     
Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.