BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eşekle asfalt döküyor

Belediye Başkanı, kendisinden izinsiz asfalt yapmasına kızdığı muhtara iş makinası kullanmayı yasaklayınca devreye eşekler girdi.

Abone ol

Antalya’nın Serik ilçesi Gebiz beldesinde bir muhtar, kendisinden izinsiz asfalt yapmasını sinirlenen belediye başkanın traktör ve römork gibi iş makinelerini kullanmasına izin vermeyince ilginç bir yol buldu.

Yunuslar Mahalle Muhtarı Fikri Şimşek, İl Özel İdaresi’nden aldığı malzemeyi “eşek”le taşıyarak, inatla asfalt çalışmalarını sürdürüyor Vatandaşların da desteğini alan muhtar, Gebiz Belediye Başkanı Cengiz Büyükgebiz’in çalışmalarda kendisine engel olmamasını istiyor.

Antalya'nın Serik ilçesi Gebiz beldesinde Belediye Başkanı Cengiz Büyükgebiz ve Yunuslar Mahalle Muhtarı Fikri Şimşek arasında “asfalt” krizi yaşanıyor.Mahalle muhtarı İl Özel İdaresi’nden aldığı asfalt ile önce kendi mahallesinin sokaklarını, ardından da hızını alamayıp beldeye bağlı diğer mahallelerin yollarını asfaltlamaya başlayınca, Başkan Büyükgebiz’in tepkisini çekti.

ÇALIŞMALAR “EŞEK” İLE YÜRÜYOR

Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Büyükgebiz, muhtara kendisinden izinsiz asfalt çalışması yapamayacağını söyleyerek, traktör, römork gibi iş makinelerini de kullanamayacağını söyleyince muhtar, ilginç bir yol buldu. Başkan Büyükgebiz’in tepki ve yasaklarına “eşek”li çözüm bulan muhtar, asfaltı semerlere yükleyerek eşekle taşıdı. Vatandaşların da yardımıyla asfaltlama çalışmalarını sürdüren Muhtar Şimşek, asfalt çalışmalarını Allah rızası için yaptığını söyledi.

GEREKİRSE SIRTIMDA TAŞIRIM

Muhtar Şimşek,"Vatandaşın talebini karşılamak için 4 mahallenin asfaltını yaptım, buranın asfaltını da bitireceğim. Asfaltı sırtımda da olsa bitireceğim. Başkana selam söylüyorum, ben halkım için hizmet yapıyorum.Ben halkım için varım" dedi.Muhtar Şimşek, Belediye Başkanı Cengiz Büyükgebiz’in çalışmalarda kendisine engel olmamasını istedi.
Başkan Büyükgebiz ise konu ile ilgili yorum yapmaktan kaçındı.