BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal karavana atan Comolli'yi çizdi

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 3-2 yendiği maçta Ersun Yanal'ın sahaya sürdüğü 11'de Comolli'nin transfer ettiği hiçbir futbolcunun olmaması dikkat çekti.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Çaykur Rizespor’u 3-2’lik skorla mağlup etmiş ve Başakşehir müsabakası öncesi moral bulmuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın sahaya sürdüğü 11'de Comolli'nin transfer ettiği hiçbir futbolcunun olmaması dikkat çekti. Comolli'nin tranasfer ettiği oyuncular içinde sadece Awey, maçın ikinci yarısında görev aldı ama Ganalı futbolcu vasatı aşamadı.

Comolli'nin üstünü çizdi
Ara transfer döneminde kadroya katılan 5 futbolcudan da verim alan Ersun Yanal'ın Comolli'nin transfer ettiği oyunculara yer vermemesi ve bu futbolcularla gelecek sezon da yola devam etmeyeceği ve Comolli'nin üstünü çizdiği yorumlarına neden oldu. 11 transferde karavana atan Comolli, bundan sonra yapılacak transferlerde söz sahibi olamayacak.

5 transferden 4'ü gol kaydetti
Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna kattığı 5 oyuncunun 4'ünden skor katkısı aldı. Yeni transferler Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Miha Zajc arasından sarı-lacivertli formayla gol atan ilk oyuncu Victor Moses oldu.