BIST 10.056
DOLAR 32,21
EURO 34,79
ALTIN 2.418,76
HABER /  GÜNCEL

Eroldan değişimin haritası

AK Parti Siyaset Akademisi’nde ‘’Yerel Belediyecilikte Değişim ‘’ konulu bir konferans veren Başkan Erol'a büyük ilgi.

Abone ol

Yüzlerce kişinin büyük ilgiyle izlediği konferansı izleyenler “GOP’taki değişimi görmeden yaşadık. Çok faydalı bir toplantı oldu” diyerek beğenilerini dile getirdiler.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçede 4,5 yıldır yürütülen 3K projesinin meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek, “Bu bir uzun soluklu süreç. Önemli olan yapısal ve çevresel değişimin yanı sıra kültürel dönüşümü eksiksiz oturtabilmek ‘’dedi.

Bir katılımcının “Son derece başarılı bir belediye başkanısınız. Yeni dönemde de aday olmayı düşünüyor musunuz” şeklindeki sorusuna “Bizlerin düşüncesi olabilir. Önemli olan partimizin ve başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yönde vereceği emirlerdir. Bizler her zaman Gaziosmanpaşa’nın hizmet neferi olmaya hazırız.”yanıtı verdi.

Ak Parti Siyaset Akademisi’nin Kocaeli’nde düzenlediği bu ayki toplantısının konuğu Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’du. Saraybahçe Düğün Salonunda toplanan yüzü aşkın kişinin önünde Gaziosmanpaşa’da 4,5 yılda yaşanan değişimi anlatan Dr. Erhan Erol, yerel hizmetlerde anket ağırlıklı bilimsel çalışmaların önemine dikkat çekerek şunları söyledi; “Hizmete başlamadan önce yapılan Arama Konferansı ve sahada yapılan anketlerle ilçenin durum haritasını çıkardık.

Katılımcı belediye anlayışıyla vatandaşlardan gelen isteklerin önceliklerini saptadık. Tüm bu sorunların anahtarı bilimsel veriler ışığında 3K adını verdiğimiz Kentsel Dönüşüm, kurumsal Dönüşüm ve Kültürel Dönüşümdü. Başarı sağlamanın tek kuralı da bu üç ana unsurun tam anlamıyla ilçemizin bedenine oturtulmasıydı. Tabiî ki zorlandık. Hala da zorlandığımız noktalar var. Ama çok önemli adımlar atıldı yaşayarak gördük ki kültürel dönüşüm yol haritamızda bizim yolumuzu açacak en önemli unsurdu. Başlayan değişim her geçen gün artarak iyiden iyiye ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın başta yürekleri olmak üzere yaşam kalitelerinde hak ettiği yere ulaşacaktır. Bu uğurda Gaziosmanpaşa’mızın ideallerine uygun çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz”.

Gaziosmanpaşa’da 4,5 yılda yaşanan değişimin tanıtım filminin de büyük ilgi gördüğü konferansta Başkan Dr. Erhan Erol, katılımcılardan gelen soruları da tek tek cevapladı. Bir katılımcının “Son derece başarılı bir belediye başkanısınız. Yeni dönemde de aday olmayı düşünüyor musunuz ‘’ şeklindeki sorusuna ‘’ Bizlerin düşüncesi olabilir. Önemli olan partimizin ve başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yönde vereceği emirlerdir. Bizler her zaman Gaziosmanpaşa’nın hizmet neferi olmaya hazırız.”yanıtı verdi Katılımcılar toplantı sonunda beğenilerini yoğun alkışlarıyla gösterdiler.