BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.442,67
HABER /  DÜNYA

Erkekleri hiç böyle görmediniz?

Bursa’da Misi Yerel Lezzetler Şenliği’nde kadınlar güzel yemek yapmak için erkekler bulaşıkları yıkamak için yarıştı. Nilüfer Belediye Başka...

Abone ol

Bursa’da Misi Yerel Lezzetler Şenliği’nde kadınlar güzel yemek yapmak için erkekler bulaşıkları yıkamak için yarıştı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de erkek yarışmacılarla birlikte bulaşıkları yıkatı.
Nilüfer Belediyesinin bu yıl 8’incisi düzenlediği 8 Misi Yerel Lezzetler Şenliği’nde erkeklerin bulaşık yıkama yarışması şenliğe damgasını vurdu. Şenlikte kadınlar yaptıkları yemeklerle kıyasıya yarıştı. Kadınların yaptıkları yemeklerin bulaşıklarını yıkamak için erkeklere en hızlı bulaşık yıkama yarışması düzenlendi. 6 erkek yarışmacının kıyasıya yarıştığı etkinlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kolları sıvadı.
Cevdet Sevim, Ali Aslan, Mustafa Sevim, Murat İpek, İlhan Demir ve İbrahim Mazlum en hızlı bulaşık yıkamak için bir birleriyle kıyasıya yarıştı. Kadınlar ise erkeklerin bulaşık yıkamasını büyük bir keyifle izledi.
Bulaşık Yıkama yarışmasında birinci Cevdet Sevim, ikinci İbrahim Mazlum üçüncü İlhan Demir oldu. Yarışmada dereceye girenlere para ödülü ve madalya verildi. Yarışmacılar ödüllerini Başkan Mustafa Bozbey’in elinden aldı.
Yarışmanın birincisi Cevdet Sevim, “Bu yarışmaya 1 ay önceden hazırlandım. 1 ay boyunca evde her gün bulaşık yıkadım. Madalya ve para ödülünü evde eşime yardım etmeye borçluyum" dedi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Yemek Şenliği’nin bu yıl 8’incisini düzenliyoruz. Yemek Şenliği’ne her geçen katılım artarak devam ediyor. Düzenlediğimiz şenlikte farklı kültürlerin farklı yemeklerinin yaşatılıyor olması bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
(İHA)