BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Erkan Ocaklıya vefa gecesi

Karadeniz'in yetiştirdiği önemli müzisyenlerden Erkan Ocaklı'ya vefa

Abone ol

Karadeniz Bölgesi'nin yetiştirdiği önemli müzik adamlarından biri olan Erkan Ocaklı, 40. Sanat Yılı'nı hemşehrileri ve bölge sanatçılarıyla birlikte kutladı. Bir çok ünlü ismin katıldığı geceden elde edilen gelirin Ocaklı'ya verileceği belirtildi.

Karadeniz müziğinin unutulmaz ismi Erkan Ocaklı için, hem 40. Sanat Yılı'nı kutlamak hem de sanatçıya maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin girişimi, Şişli Belediyesi'nin desteği ve Volkan Konak'ın da sanatsal altyapı sağlamasıyla düzenlenen gecede sanatçıyı yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen bir çok yöresel sanatçı ve Karadenizli de hazır bulundu.

Bölge sanatçıları ve vatandaşların yanı sıra Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, Cengiz Kurtoğlu, Kamil Sönmez, Hülya Polat, Davut Güloğlu ve diğer davetliler katıldı.

Gecede ayrıca törene katılamayan ünlü isimlerin de mesajları okundu. Gece, aynı zamanda Karadenizli sanatçı Ocaklı'ya "moral" verme amacıyla da düzenlendi. Ocaklı bir süreden beri, yakalandığı pankreas kanseri nedeniyle tedavi altında bulunuyor.

Geceye katılan davetliler ünlü sanatçıların şarkılarını dinleme imkanı bulurken, Karadenizliler İstanbul'da bir araya gelmenin keyfini çıkardı.