BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Erdoğan'la gizlice görüşen MHP'li o mu?

Deniz Baykal Erdoğan görüşmesinin yankıları sürerken Bahçeli'yi şaşkına uğratan görüşme haberi MHP'den geldi. İddialara göre bir MHP milletvekili gizlice Erdoğan'la görüşmüş.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğü Dışişleri Konutu’nda MHP’li bir ismin de Erdoğan’la görüştüğü iddia edildi.

Devlet Bahçeli 'nin “o ismi arıyorum, bulursam gerekeni yapacağım” dediği isim kimdi? Ankara kulislerine bu konuda bomba gibi bir isim düştü.

İddiaya göre Erdoğan ile Dışişleri konutunda gizlice görüşen MHP'li milletvekili Tuğrul Türkeş'di...

TUĞRUL TÜRKEŞ ÇOK SİNİRLENDİ
Peki Tuğrul Türkeş gerçekten Erdoğan ile gizlice görüştü mü?
Herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtı için internethaber.com muhabiri Nesrin Yılmaz Tuğrul Türkeş'e ulaştı. İsminin 'gizlice buluşmada' geçirilmesine hayli sinirlenen Tuğrul Türkeş haberi çok sert bir dille yalanladı ve "Haber yalan, görüşmedim" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
MHP'nin Başkanlık Divanı toplantısına 'Erdoğan ile gizlice görüşen MHP'li' iddiası damga vurmuştu. Bahçeli'nin divan toplantısında 'Erdoğan’la Dışişleri Konutu’nda bir görüşme olmuş. O ismi şimdilik belirlemeyedim ama arıyorum. Görüşme ortamındaki diğer kişilere ulaşmaya çalışıyorum. Eğer doğru ise bulunca gereğini yaparım' demişti.