BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,84
ALTIN 2.436,49
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ın yeni Bakan listesi sızdı işte isimler

3 Bakanın istifasının ardından Başbakan Erdoğan revizyona başladı. Erdoğan'ın kabineye yeni alacağı isimler de sızdı.

Abone ol

ANKARA'da gözler Başbakan Erdoğan'ın açıklayacağı yeni bakan listesinde. Revizyona giden Başbakan Erdoğan'ın elindeki listenin sızdığı öne sürülüyor.

Listede bir bakanlıktaki değişiklik dikkat çekiyor. Bu da AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın da istifa edeceği iddialarını gündeme getirdi.

Kulislere yansıyan isimler şunlar;

*Efkan Ala İçişleri Bakanı

*Numan Kurtulmuş Ekonomi Bakanı

*Mustafa Şentop Adalet Bakanı

*İsmet Yılmaz Ulaştırma Bakanı

*Ömer Çelik AB Bakanı ve Başmüzakereci

*Mahir Ünal Kültür ve Turizm Bakanı

*Alpaslan Kavaklıoğlu Milli Savunma Bakanı

ERDOĞAN BAYRAKTAR İSTİFA ŞEKLİYLE ŞOK ETTİ
Günün olayı bu oldu. Erdoğan Bayraktar canlı yayından hem bakanlıktan hem AKP vekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Asıl bombası ise finalde Erdoğan için söylediği sözdü (TIKLA OKU)

ZAFER ÇAĞLAYAN İSTİFA ETTİ
Oğlu yolsuzluk operasyonunda tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan istifa etti. Bakan Çağlayan istifasında ne yazdı? (İSTİFA METNİ /TIKLA OKU)

MUAMMER GÜLER İSTİFA ETTİ
Yolsuzluk operasyonunda oğlu tutuklanan İçişleri Bakanı Muammer Güler, istifasını açıklayan ikinci bakan oldu. Bakan Güler istifasında bomba açıklamalar yaptı (TIKLA OKU)

EGEMEN BAĞIŞ İSTİFA EDECEK Mİ?
4 Bakanın ismi istifa edecekler arasında geçiyor. Hakkında 1.5 milyon lira rüşvet aldı iddiası bulunan Egemen Bağış'ın da istifa edeceği iddiaları vardı. SON DURUM TIKLA OKU

İDRİS NAİM ŞAHİN BOMBALAYIP İSTİFA ETTİ

AK Parti'de günün sürpriz istifası eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den geldi. Şahin AK Parti'den istifa etti. İşte istifa açıklaması