BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.488,22
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın bu sözleri kime? Yıldırım bazıları gibi yolunu şaşırmadı!

Parlamenter sistemin son başbakanı ve yeni sistemin ilk Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a Beştepe’de Devlet Şeref Madalyası verildi. Erdoğan törende Binali Yıldırım'dan bahsederken ''bazıları gibi yolunu da şaşırmadı" dedi. Erdoğan bu sözlerle eski Ak Partililere de gönderme yaptı.

Abone ol

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım'ı "Bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi, bazıları gibi yolunu da şaşırmadı." sözleriyle duygulandırdı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen TBMM Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası Tevcih Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım, Erdoğan'ın kendisi hakkında sarf ettiği, "Kendisi 40 yıllık yoldaşlığımızda bizleri hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi bazıları gibi yolunu da şaşırmadı." sözleri üzerine duygulanarak ağladı.

YILDIRIM'A TEŞEKKÜR: Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Binali Yıldırım'a verdiği hizmetlerden dolayı şahsım, milletim ve devletim adına teşekkür ediyorum. Bizim burada takdim ettiğimiz madalya, fedakarlıklar karşısında vefa borcumuzun nişanesidir. Bu madalyanın bir başka gayesi de hizmet ehlini yeni projeleri, yeni eserler için teşvik etmektir.

40 YILLIK DOSTLUĞUMUZ PEK ÇOK İMTİHANI ATLATMIŞTIR:
Siyasette aynı değerleri paylaştığınız yol arkadaşlarınızın değeri her şeyin üstündedir. Rabbim bize Binali Bey gibi güzel dostlar nasip etti. Dostluk yolun sıkıntılarına karşı beraber göğüs germektir. 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı atlatmıştır. Binali Bey en uzak yollardan kuş kanadıyla gelmiştir. Onun için ulaştırma bakanı olmuştur.

BAZILARI GİBİ YOLUNU ŞAŞIRMADI: Kendisi 40 yıllık yoldaşlığımızda hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi, bazıları gibi yolunu da şaşırmadı. Üstlendiği her görevi ehliyet, liyakatla en güzel şekilde yerine getirdi.

Binali Yıldırım madalya töreninde gözyaşlarını tutamadı!