BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Erdoğan'dan Tuzla'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim kampanyası kapsamında gittiği İstanbul Tuzla'da gündeme ilişkin konuştu.

Abone ol

31 Mart seçimleri için artık son turlarını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuzla'da miting alanındaki bir grubun açtığı İstanbul Belediye Başkanlığı dönenimdeki bir fotoğrafının yer aldığı pankartı görünce, "O zaman baya gençmişim" espirili bir yanıt verdi.

Erdoğan'ın bu sözlerine meydandaki vatandaşlardan coşkulu bir karşılık geldi.

İşte o pankart;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkanlar;

Bugün İstanbul'da 8 ilçede mitingim var.Tuzla'dan Pendik'e geçeceğim. Sözlerimin hemen başında 24 Haziran seçimlerinde şahsıma vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. Nasıl size son 25 senede mahcup olmamışsak bundan sonra da olmayacağız. Tayyip kardeşinizi iyi tanımışsınızdır.

Muhalefete eleştiriler

Ben 57 il 30 ilçeye gittim muhalefet liderleri onlar naptı Ankara'da bol bol kulis yaptı. HDP'ye gönül veren kardeşlerim siz bunların mı peşinden gideceksiniz.

Bunlar mı Güneydoğu'ya hizmet götürdü. Bunlar benim kürt kardeşlerimi temsil edemez. HDP'nin yöneticileri ne diyor terörist başının heykelini dikecekmiş. 

Onlarla işimiz olmaz

Bu seçimlerde İstanbul’da cumhur ittifakı olarak yarışıyoruz adayımız ortağımız prensiplerimiz kırmızı çizgilerimiz belli. Biz vatansever bir kadroyla yürüyoruz. Ezan düşmanlarıyla bayrak düşmanlarıyla istiklal Marşımıza düşman olanlarla bizim işimiz yok.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son yerel seçim anketi Ankara'da kim önde işte ilçe ilçe sonuçlar
Foto Galeri Son yerel seçim anketi Ankara'da kim önde işte ilçe ilçe sonuçlar Galeriye Gözat