BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Erdoğan'dan o soruya 'A, B, C planlarımız var' yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde kendisinin başkanlığı muhalefetin parlamentoyu kazanması halinde ne yapacağı sorusuna "A, B, C planlarımız var. Fakat görünen o ki, şu anda iyi gidiyoruz." yanıtını verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere ziyareti kapsamında Londra'da Bloomberg TV kanalına verdiği mülakatta Türk ekonomisi ve yaklaşan 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

TÜRKİYE ÇOK DAHA FARKLI BİR DÖNEME UYANACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'daki seçimlerle ilgili olarak, kendisinin Başkanlığı kazandığı, ancak Parlamentoda karışık bir tablonun ortaya çıkması durumunda ne yapacağıyla ilgili bir soruya da şu cevabı verdi:

"Bizde bir laf vardır: Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz diye. Biz de dereyi görmeden paçaları sıvamıyoruz. Önce seçim sonuçlarını bir görelim. Sizin dediğiniz anlamdaki bir neticeye göre hazırlıklarımız şüphesiz olacaktır. A, B, C planlarımız var. Fakat görünen o ki, şu anda iyi gidiyoruz. İnanıyoruz ki arzu ettiğimiz plan ortaya çıkacaktır. 40 gün sonra inanıyoruz ki Türkiye, çok daha farklı bir döneme uyanacaktır."