BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Navaz Şerif'e teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyaretini tamamladı. Ziyaret boyunca kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Navaz Şerif'e teşekkür eden Erdoğan, iki ülke arasındaki ilişkilerin pekiştiğini söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretin iki ülke arasındaki güçlü kardeşlik bağlarının perçinlenmesine vesile olduğunu bildirdi.

Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Pakistan'a gerçekleştirdiğimiz resmi ziyaret, iki ülke arasındaki güçlü kardeşlik bağlarının perçinlenmesine vesile oldu." ifadelerine yer verdi.

"Dost ve kardeş Pakistan halkının ve devletinin ziyaretimiz sırasında göstermiş olduğu misafirperverlik bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir." değerlendirmesinde bulunan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu ziyaretimizdeki güzel ev sahiplikleri için Pakistan Cumhurbaşkanı Sayın Memnun Hüseyin ve Başbakan Sn. Navaz Şerif'e teşekkür ediyorum. Lahor ziyaretimizde de bizlere gösterilen teveccüh dolayısıyla Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif'e şükranlarımı ifade ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasındaki muhabbetin gelecek dönemde daha da artacağına inandığını belirterek, Pakistan halkına selam ve sevgilerini iletti.