BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.424,24
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: Burası guguk devleti değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt'ta düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan'ın hedefinde 'YSK'nın önünde yatacağım' diyen Muharrem İnce vardı

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti değil bay Muharrem" dedi.

Erdoğan'ın Esenyurt mitinginde yaptığı konuşmasından satırbaşları şöyle: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye inşallah uçuşa geçecek, inşallah muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağız. Bay Muharrem diyor ki 'okulların bahçesinde yatın, sandalyede oturun.' 'Ben de' diyor, 'YSK'nın önünde yatacağım.' Hayırdır ya demek ki bu şimdiden kaybettiğini anladı, öyle anlaşılıyor. Sandıklarda her partiden üye var daha ne konuşuyorsun. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti değil bay Muharrem Seçim güvenliği ile ilgili her türlü tedbiri aldık. Sandıkları da görevli tüm arkadaşlarıma sesleniyorum oradaki güvenlik görevlilerinden yardım isteyin. Özellikle AK Partili görevlilere sesleniyorum sakın ha rehavete kapılmak yok. Türkiye bu sistemle uçuşa geçecek, bu farklı sistemle diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Anayasa değişikliği yaptık bu iş bitti."