BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.429,90
GÜNCEL

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: CD ile o makama geldin

umhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen törende konuştu. Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptıklarını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında önemli mesajlar verirken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik "Sen o makama CD'yle gelmiş bir insansın. Bu millet senin gibi korkak değil, bu mücadele ödleklerin mücadelesi değildir. Kılıçdaroğlu kontrollü bir şekilde oraya getirilmiştir ve sadaketle hizmetini sürdürmektedir" ifadeleriyle yüklendi.

MİLLETİN DİRENİŞİNE KARA ÇALMAYA ÇALIŞIYORLAR

Hala "kontrollü darbe" diyorlar. Hale bak. Milletin şanlı direnişine kara çalmaya çalışıyorlar. Bu terbiyesizliktir, bu ahlaksızlıktır be. Doğru, İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniyor o gece. Benim onbinlerce vatandaşım orada. Tanklar orada. Önce geliyor tanklarla konuşuyor. Konuşmanın ardından tanklar çekiliyor. Sonra bu Kılıçdaroğlu denen zat, oradan çıkıp Bakırköy'e gidiyor. Biz Yenikapı toplantısına bu Kılıçdaroğlu'nu da davet ettik. Bilseydik etmezdik. İnsan utanır, bu, 250 şehidimize saygısızlıktır, hakarettir. Bu millete saygısızlıktır, hakarettir. Bunu nasıl söylüyorsun? Bu millet senin gibi, ürkek, korkak değil. Bu millette yürek var yürek. O yürek sende yok. Bu mücadele ödleklerin mücadelesi değildir, vandalların mücadelesi değildir.

KEMAL KILIÇDAROĞLU CD'YLE GENEL BAŞKAN OLDU

Kaçtığını bilsem Yenikapı'ya davet etmezdim. Sen o makama CD'yle gelmiş bir insansın. Bu millet senin gibi korkak değil, bu mücadele ödleklerin mücadelesi değildir. Kılıçdaroğlu kontrollü bir şekilde oraya getirilmiştir ve sadaketle hizmetini sürdürmektedir.

Sitene Ekle