BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
GÜNCEL

FETÖ sanıklarına Guantanamo modeli! Erdoğan bombayı patlattı

İstanbul'daki 15 Temmuz töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ tutukluları için bombayı patlattı. HERO tişörtlü şovun ardından artık FETÖ tutuklularına tek tip kıyafet kuralı geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz anmasında FETÖ tutuklularını şok edecek bombasını patlattı. Marmaris'teki suikast girişimi sanıklarından birinin giydiği "kahraman" yazılı tişört sonrasında Başbakan Yıldırım ile görüştüğünü açıklayan Erdoğan, sanıkların artık mahkemeye Guantanamo'daki gibi tek bir elbiseyle çıkarılacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'nde konuştu. Erdoğan,"Ödediğimiz bedel ağır. Anaların, babaların, eşlerin, kardeşlerin, evlatların göz yaşlarına, yürek yangınlarına değer biçmek asla mümkün değildir ama bu fedakarlıkların karşılığında elde ettiğimiz istiklalimize ve istikbalimize de değer biçemeyiz." diye konuştu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden tarihi görüntüler böylesi yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz ilk değil son saldırı da olmayacaktır. FETÖ'nün, PKK'nın, DEAŞ'ın arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Önce bu hainlerin kafasını kopartacağız." ifadelerini kullandı.

''UNUTTURMAYACAĞIZ''

Erdoğan, "Unutmayacağız, unutturmayacağız. Eğer 15 Temmuz'un bize verdiği dersleri doğru şekilde okumazsak, yeni 15 Temmuzları yaşamamız kaçınılmaz olacaktır. Üstelik bir sonraki 15 Temmuz'da düşmanın karşımıza hangi oyunlarla çıkacağını, kimleri kullanacağını da bilemeyiz. Müslüman akıllı insandır. Aynı delikten iki defa ısırılmaz." dedi.

''TEK TİP ELBİSE İLE ÇIKARALIM''

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Geçen gün Sayın Başbakanımızla da konuştum. Artık bunlar (FETÖ sanıkları) mahkemeye çıkarken Guantanamo'da olduğu gibi bunları da tek tip elbise ile çıkaralım. Tek tip elbise."

Sitene Ekle