BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Erdoğan savaşa mı hazırlanıyor?

Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinedeki Efkan Ala ismi Ankara'da yeni bir tartışmanın da kapısını araladı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Erdoğan yeni kabineyi açıkladı, gazeteciler yeni isimleri değerlendirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da konuk olduğu programda, açıklanan yeni kabinenin Erdoğan'ın "savaş kabinesi" olduğu yorumları yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine Ankara'ya bomba gibi düştü. İddialara göre kabinede yer almayan Nihat Ergün, karardan habersizdi ve televizyondan öğrendi. Yeni kabinedeki en çok dikkat çeken isim ise Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesi oldu.

ERDOĞAN'A YAKIN İSİMLER 

Yeni kabinede görev alan 9 isim de Erdoğan'a çok yakın isimlerden oluşuyor. Erdoğan'ın açıkladığı kabineyle ilgili en ilginç yorum ise CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge'den geldi. Programda konuşan Utku Çakırözer, yeni kabinenin Erdoğan'ın savaş kabinesi olduğunu ve Efkan Ala'nın Emniyet'teki operasyonlara devam edeceğini iddia etti. İşte Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı programdaki o ilginç değerlendirme;


ak-parti̇-yeni-kabine.jpgERDOĞAN'IN AÇIKLADIĞI YENİ KABİNE;
Emrullah İşler, Bekir Bozdağ, Ayşenur İslam, Nihat Zeybek, İdris Güllüce, Akif Çağatay Kılıç, Efkan Ala, Lütfü Elvan, Fikri Işık, Mevlüt Çavuşoğlu (TIKLA OKU)