BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan darbecilere meydan okudu

Erdoğan'ın gündeminden balyoz darbe planı düşmüyor. Bu kez de köşe yazarlarına çattı. 'Çık darbeciyim de' diye isyan etti!

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'da 27 tesisin açılış töreninde konuştu. Balyoz planıyla ilgili sert sözler söyledi. Bu kez hedefinde gazeteciler, köşe yazarları vardı. Menderes'e Özal'a yapılanların aynısının Ak Parti'ye yapıldığını söyleyen Erdoğan köşe yazarlarına da "Demokrasiye inanmıyorsan, adam gibi çıkıp darbeciyim de" dedi.

İşte Erdoğan'ın konu ile ilgili sözlerinden satır başları:

ADAM GİBİ BEN DARBECİYİM DE!

"Benim milletim tek başına bir iktidar yetkisi veriyorsa ona kimsenin gölge düşürmeye hakkı yoktur. Bazı gazetelerde ne tür hazımsızlıklar olduğunu görüyoruz.

Ak Parti’yi beğenemeyebilirsin ama Ak Parti’yi hazmetmek zorundasın. Eğer demokrasiye inanıyorsan farklı arayışlarda olamazsın. Ama inanmıyorsan çıkıp adam gibi açıklarsın: Ben darbeye inanıyorum diye.

MENDERES'E ÖZAL'A YAPTIKLARININ AYNISINI YAPIYORLAR

Artık gizli kalmıyor böyle şeyler. Daha bundan sonra neler çıkacak. Bazı köşe yazarlarına bakıyorum. 20 sene önce yazdıklarının aynısını yazıyorlar. Menderes ve Özal’a yaptıklarının aynısını bize de yapıyorlar.

Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının boyuna posuna hayat tarzına mı kapıyorlar kafayı bilemiyorum. Ama alışacaklar.

HUKUK DIŞINA BOYUN BÜKMEYECEĞİZ

Biz işimize bakacağız. Biz yapan olacağız. Onlar kaos üretecekler biz inadına istikrar diyeceğiz. Onlar ihanet diyecek biz inadına milli birlik diyeceğiz.

Kim hukuk dışı bir oluşumun içinde olursa olsun bunlar karşısında boynumuzu bükmeyeceğiz.

Oynanan oyunları lütfen iyi görün. Üretilen senaryoları lütfen iyi anlayın.