BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan çok sinirlendi

Sinop Belediye Başkanı Yılmazer, kendisine 'Sayın Cumhurbaşkanım' diye seslenince Erdoğan'dan azar işitti...

Abone ol

Sinop Belediye Başkanı Yılmazer, kendisine 'Sayın Cumhurbaşkanım' diye seslenince Erdoğan'dan azar işitti: Medyadan beter oldun. Nisandan önce konuşmayacağız

Başbakan Tayyip Erdoğan, kendisine "Başbakanım" yerine "Sayın Cumhurbaşkanım" diyen Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer'e fena kızdı. Erdoğan, Yılmazer'e, "Medyanın da önüne geçtiniz. Medya bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor, sen de bunu söylüyorsun" dedi.
AKP'nin Ankara'da yapılan il, kadın, gençlik kolları ve il belediye başkanları toplantısının basına kapalı bölümüne cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda Başbakan Erdoğan'ın kızgınlığı damgasını vurdu. Toplantıda konuşan Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer'in Erdoğan'a "Başbakanım" yerine, "Sayın Cumhurbaşkanım" diye hitap etmesi Erdoğan'ın sert tepkisine yol açtı. "Allah söyletti" diyen Yılmazer'in bu sözlerine sert yanıt veren Erdoğan şöyle dedi: "Medyadan da beter oldun. Siz bu hitabınızla medyanın da önüne geçtiniz. Medya bizi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor, sen de bunu söylüyorsun. Nisandan evvel, günü gelmeden bu işleri konuşmayacağız. Siz duymadınız mı? Zamanı geldiğinde bu konuyu halka, teşkilatlara, milletvekillerine ve parti yönetimine soracağım. Tüm bu istişare sonuçlarını değerlendirerek bir karar vereceğiz. Halk ne diyorsa o olacak. Bu konuda bir saplantımız yok, olmayacak da. Bunu herkesin bilmesi, buna göre davranması lazım."