BIST 9.717
DOLAR 32,60
EURO 35,02
ALTIN 2.451,69
POLİTİKA

Erdoğan 'bu ayrı bir tehdit' dedi herkesi uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektronik bağımlılığın çok daha büyük tehditleri oluşturduğuna dikkat çekti. Erdoğan, '2 yaşındaki yavru her şeyinden kopuyor, odanın içinde onunla meşgul oluyor. Bu ayrı bir tehdit.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, WOW Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu'nda konuştu.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLEDİ Erdoğan, konuşmasına Sancaktepe'de 4 askerin şehit olduğu helikopter kazasında şehit olanlara rahmet dileyerek başladı.

TOPLUMU CEHALET YIKAR Cumhurbaşkanı Erdoğan, haramı, helali bilen bir toplumda uyuşturucu, alkol, hırsızlık, haksızlık sorunlarının olamayacağını belirterek, şöyle devam etti: 

"Eğer bu tür sıkıntılar varsa ve giderek büyüyorsa, bağımlılıktan öte başka sıkıntılarımız var demektir. Eskiler 'Duvarı nem, insanı gam yıkar.' derdi. Ben buna bir de 'Toplumu cehalet yıkar.' ifadesini ekliyorum. Cehalet öyle bazılarının sandığı gibi okuma yazma bilmemek değildir. Asıl cehalet, kültürünü, medeniyetini ve onun ürünleri olan kavramları, doğruları, yanlışları, iyileri, kötüleri, velhasıl değerlerimizi bilmemektir. Ülkemizde en azından bir kesimin, içinde bulunduğu cehalet karanlığında giderek daha fazla boğulduğunu görmekten üzüntü duyuyoruz. Kim olduğundan habersiz, nereden geldiğini ve nereye gittiğini bilmeyen, günübirlik yaşayan, hayatta ölçüsü, geleceğe dair ideali olmayan bu kesim için üzülmekten daha fazlasını yapmak zorundayız."

Sitene Ekle